Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Kiek tiesos nežinau, bet žmogus sakė - neva gamykloje komplektuojant MB SL, maksimalioje komplektacijoje už garsą mašinoje prašo apie 17.000 E.![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Hmm, tai kaip suprantu, daugelis sako, kad tai visai realu, kad mercedes automobilyje gali visai neblogai skambėti muzika, aišku, ten nebuvo nei žemo, sakyčiau ir priešbosio mažokai. Man atrodo ten buvo koaksialiniai garsiakalbiai durų apačioje kiek pamenu, atrodo, kad nebuvo aukštadažnis atskirtas.
Kažkaip įsivaizdavau, kad garso izoliacija ir durelių paruošimas svarbus tik priešbosiui geresniam ar grojant žemiau, kad nebarškėtų viskas labai, bet kaip dabar darau išvadą, kad kogero ir vidutiniai ir aukštesnį gali maloniau daug skambėti, net jei klausoma prie išjungto variklio?
Dar kaip suprantu galėjo man ten tokį įspūdį padaryt jei ten scenos išdėstymas labiau atitiko mano skonį? Galvoju gal reikės pačiam daugiau paeksperimentuoti pasukinėjant aukštadažnius kitaip. Ten kaip suprantu viskas daugiau turėtų sueiti į mašinos vidurį, jei jau koaksialai duryse.
I'm the DJ in my car!
pasieškok temos apie būsimas netolimoj ateity varžybas, atvažiuotum, paklausytum ir visi klausimai dingtų
groja kaip iš kibiro
Bookmarks