Studijuok psihologija, ir ismok patikrint ar jis nevogtas :wink:
Sveiki visi. Esu cia naujakas ir iskilo man toks klausimas:
tarkim perku koki vidutini vidutines firmos mageli masinai. jungciau taip pat prie vid. koloneliu.
1)pirkciau tarkim su cd/cdrw funkcijom,
2)dar isores bukle atsiszvelgciau,
3)dar watus ziureciau, nors tas man ir nebutinas dalykas.
KLAUSIMAS: kaip galima paziuret kad magas gerai veikia, kad garso kokybe pakankama, ka dar jus patikrintumete pries pirkdami?
gal koki testini CD paleisti ar dar ka...
Is anksto dekui uz atsakymus.
Studijuok psihologija, ir ismok patikrint ar jis nevogtas :wink:
Nauji CD grotuvai su mp3 kainuoja nuo 450lt.. taip kad geriau vertetu uzsukt i firma (o tau manau arciausia Klaipedoj) - jie patars ir paaishkins..
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Gal net ir pigiau negu 450 Lt, bet be pavadinimo.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Pvz:. Roadstar :twisted:"muzotonas" rašė čia:
Nebuk žiaurus !!!"midax" rašė čia:
Patarciau pirk nauja magnetofona, su garantijom ir t.t. Dar reiktu atsizvelgt į mp3 nuskaitymo galimybę ir galimybę ateityje prisijungt stiprintuva! Jeigu nereiks stiprintuvo, drasiai lek į parduotuve, klausyt ir rinktis. :wink:
Mano galva magas gali buti ir nenaujas ir vogtas, del sito tai man visvien, bet jis geriau galetu buti geresnes firmos, kad ir be mp3.
bet cia tik mano nuomone.
o del pirkimo ziuresiu jei ka konkretaus gero rasiu tai gerai, jei ne tada i parduotuve.
To nereikejo cia rasyti"Dziugas" rašė čia:
![]()
Pagal LR istatymus - tu pirkdamas vogta daikta - busi nubaustas istatymo.. Kadangi netas taip pat kaip ir vieshas prispazinimas.... siulyciau pries rashant gerai pamastyti.. :wink:"Dziugas" rašė čia:
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Ir vel ta pati girdziu. zmogus klausia vieno o jus jam moralus pradedat skaityt. Gal reiktu isvis naujau uzvest istatimine baze, kur butu surasyti visi isleisti istatymai apie tai ir patalpint cia. Ir nebereiks daugiau kalbet ir auklet tokius kokiais anxiau patys buvot. Perki vogta - blogai, perki is USA - blogai, is RUS - blogai, is konkurento - ir blogai (tik garsiai to niex nesako). Gal neisijauskint perdaug i tado blindos vaidmeni nes pradeda uzknisti. Zmogus pirx NAUDOTA cd ir isikalkit tai i galva. Nors vienas irodykit kad ten vogtas daiktas!!!??? Noreciau suzinoti kaip jus tokie gudruciai padarysit;/
P.S. Maciau ka tik vienas zmogus pardavinejo 9835 su NAUJU "priekiu" (truputi naudotas, originali galine dalis, naujas priekis), noreciau paklausti: ten pirktas uzsakant nauja? Tikrai labai stipriai suabejociau, nes net neapsimoka jos uzsakinet. Tai apie ka tada mielieji mes cia kalbam???
Nemanau,kad Arturas M pardavinetu vogta 9835taip viesai
o koks tavo reikalas kas ka raso?"INXS" rašė čia:
nepatinka, valink i kita foruma. Zmones nemato tikslo atsakinet i klausimus vagiu remejams.
Jeigu taikai man, tai taip, panelė buvo užsakyta nauja iš gamintojo. Yra gavimo dokumentai, panelės kaip atsarginės detalės įpakavimas. Taip kad tavo abejonės yra visiškai nepagrįstos :evil:"INXS" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
viskas ok tegu raso. Bet kai paklausia rimto dalyko, visi siulot perskaityt foruma ir paziuret nes buvo apie tai rasyta. O kai kalba eina apie ne nauja maga, tai netingit savo nuomone issakyt :evil: Tai ir imesk linka jei tox teisybes ieskotojas esi ir viskas bus aisku;/ kam dar desimt kart ta pati kartoti. Man ir deja nepatinka kad perkami tokie dalykai, bet jei zmogus turi 400lt, tikrai nesiulysiu pirkt redstaro ar dar kokio lauzo, nes ten ta garantija 0 verta, ir kazkam atsibos vezti o kazkam ji taisyti, o kai ji pasibaigs - basta, mesk i lauza. Beto jokiu f-ju ten nera ir t.t. Ir dar galiu karta primint kad visi is jusu (na 99%) pradejot nuo tokiu sistemu pirkimo o dabar bandot irodinet savo tiesas. Kuris dabar neturintis grotuvo rinktumetes redstara??? Aisku galit paminet LAVA, bet ka jis turi?? Kur cd idet ane;/ tikrai daug navarotu. Beto ir kaina jo ne 400lt. Pradekit aiskint kad dar pasitaupyt galima;/ Tai tada vietoj SVARBI Info, kur raudonom raidem ispiesta uzrasykit kad apie vogtus daiktus diskutuot draudziama, ir nereiks tada plaut kitiems smegenu. Visi zinos ir isvengsim(labai abejoju..) tokiu bereikalingu debatu."KirviZ" rašė čia:
TO ARTŪRAS-M:
atsiprasau del to pasakymo, tikrai nemanau kad prekiauji kazkuo tokiu, tik paprasciausiai siuo atveju mazai logikos (man kaip pirkejui). Beto pamirsau kad esi alpinos atstovas (kainos kitos ir t.t.). Dar karta atsiprasau. Bet tokiu kaip tu (tarp instaliatoriu) mananciu, tikrai ne dauguma. Beto ir pats minejei juodaji sarasa..
As siulyciau zody "vogtas" imesti i cenzuros zodyna :-D
Biski pries veja puciat...Tai tada ir masinas siulau pirkt TIK is salono, nes kitaip gali pasitaikyti galimybe, kad jis kazkurioj saly kazkada is kazko buvo nugvelbta...
reikia zinoti kad padeveto vapse nereikia pirkti"Dziugas" rašė čia:
![]()
Atsargiai cia su pasisakymais tokiom temom... :-D
Ajsku niekas is musu neirodys kad ti daiktai pusti, bet didesne dalis tokiu...
Tik ka dabar darysi kad ekonomine situacija vercia zmones ieskotis nuolaidu, pigesniu naudotu daiktu ir pan. Jie gi nekalti kad kazkas vaziuoja ir daro tokius dalykus....
Jei ne vienas parduos tai kitas... Taip kad manau garsiai nekalbant, tyliai reiktu patenkinti pirkeja, nes jeo jau nusistates pirkti naudota tai manau neikalbesit pirkti nauja brangu arba noname...
Pvz is turgaus pirkau 2004 metu pioneer uz 460 lt. Paziurejau salone ~900 lt. ~500 lt liko mano kiseneje. Aisku negavau garantijos, bet kol kas groja be priekaishtu. Pardavejas gi niekada nepazistamam pirkejui nesakis, kad magas vogtas.
Galejau pirkti ir uz 900 lt bet ar verta?
Sunku diskutuoti shiuo klausimu....
bet jei teko pabuvot uzsienio policijos nuovadoj vien del to kad esi LIETUVIS..tada suprasi...
Kai patikrinama ne vien tavo pasas...mashinos kebulo Nr.. bet ir mago Nr... ir tada susimastai - ar veta pirkt nauja..gera prabangu maga (na ok - ne vogta...- rasta ar is mashinos isimta, kuri parvaryta i Lt) ar geriau su garantija ir dokumentais is Lt pardaveju.
Kazkaip keistai atrodo - kai vaziuoja lietuvis su automobiliu, kurio verte 3-5 tukstanciai euru.. o magas - 1500 euru (na as cia apie Becker- tai juk populiaru)..
Va kai pabusi nuovadoj ir bandysi aishkint kad nesi asilas - gal suprasit...
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Na tavo atveju gal pilna bagazine buvo magu be dokumentu, nes kazkaip nesitiki kad vaziuojant su seima ar draugais i uzsieni, kad imtu ir pradetu tikrinti dokumentus. aisku reiktu paklausti teisininku del tokiu dalyku.
O tu negirdėjai ,kad pakalbėt su ambasados darbuotoju užsienyje gali gaut tik po nuosprendžio paskelbimo... Po tokių lietuvaičių "žygių" (matyt atsakymas į Kryžiaus žygius) nelebai ten su paprastu lietuviu ten skaitosi... Pažįstama dirba užsianyje policijos vertėja ,rusų -lietuvių-ispanų, tai tokių istorijų apie brolius lietuvius papasakojo..."Jonas" rašė čia:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
Matai.... kadangi mano gimines gyvena uzsieny.. taigi man per metus tenka pabuvot uzsieny.... o per 15 laisvu metu maciau nemazai tokiu nutikimu.. neverta ne gincytis. :wink:
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Bookmarks