Hmm, o kaip tas variantas, kai tarkim priekyje komponentai nuo mago ir viskas labai gražiai prieky groja, subo pats tas ir viso kito užtenka, o gale sėdintiems dar tyliau groja galinėse duryse paprasti, kaip ir gamykliniai koaxialai, bet subas keleiviams gale iš už nugaros vis tiek nemaloniai skamba, na ilgiau pavažiavus tikrai jiem ten nesinori klausyti.

Na nežinau, įsivaizduoju, kad mažose mašinose tos problemos nėra, bet normaliose tai hmm. Galit vadint mane durnu ar per garsiai klausančiu, bet turiu pripažinti, kad priekyje vidutinių ir aukštų netrūksta, o gale trūksta. Jei prisuksiu bosą, priekyje norėsis daugiau boso, hmm... O jei garsiaipiakalbių faderį nusuksiu į galą, tai tada man scena iš priekio jau nebe tokia ryški bus (beje, kai vienas važiuoju, tai galinius garsiakalbius iš vis atjungiu)...

Ką žmonės daro tokiu atveju, nevežioja gale iš vis žmonių? Beje, įsivaizduoju, kad priekiniu komponentus pajungus nuo stiprintuvo, turėčiau gale dar labiau pritildyti tuos garsiakalbius arba iš vis išjungti, kad neplerptų daugiau atsukant, tai gale situacija dar pablogėtų?

Šiaip man asmeniškai nėra tai labai didelė problema, nes ne kasdien vežioju ką nors gale ir šiaip ten nesėdžiu, bet šiaip norėjau padiskutuoti ką tokiu atveju žmonės daro?