+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 99

Tema: Taigi, Passive_VS_Active, LP_vs_CD, Blondinė_vs_Briunetė, Audi_vs_VW

Hybrid View

"Garso Harmonija" Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas will become famous soon enough Jazzas's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2007
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    42
    Žinučių
    723

Pagal nutylėjimą

tikiuosi Rytis nesupyks, bet pakabėkim apie jo Jaguar'ą Ten DSP? Kaip Jums ši sistema skamba? Man asmeniškai GARSAS geras, bet MUZIKA sėdint šioje mašinoje, kaip kažkas iš Mikės Pukuotuko multiko sakė: "nu nedžiugina". Kaip kitiems, kurie girdėjo šią sistemą?

P.S. Mano visos gyvenimo simpatijos buvo ir yra briunetės
    "Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje

Blokuotas mindosy has a little shameless behaviour in the past
    Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

ten džiugina lengva muzika ir nedžiugina kur biški sunkiau , per sterilus garsas man asmeniškai, bet jis tiesiog toks, kokio niekur kitur dar nesu girdėjęs

Ekspertas tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka will become famous soon enough tolka's Avatar
    Registracijos data
    Apr 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    45
    Žinučių
    1,503

Pagal nutylėjimą

Citata Jazzas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tikiuosi Rytis nesupyks, bet pakabėkim apie jo Jaguar'ą Ten DSP? Kaip Jums ši sistema skamba? Man asmeniškai GARSAS geras, bet MUZIKA sėdint šioje mašinoje, kaip kažkas iš Mikės Pukuotuko multiko sakė: "nu nedžiugina". Kaip kitiems, kurie girdėjo šią sistemą?

P.S. Mano visos gyvenimo simpatijos buvo ir yra briunetės
    Trūksta detalių, aukšti dažniai užsmaugti,tembrai vietomis nenatūralūs,duobės sukirtimų vietose.Sistema nesuderinta iki galo,manau dar ten padirbėti yra kur...tikiu kad tokia akustika su visa komplektacija gali daugiau,daug daugiau.Nors kai pasyviai paleistos negirdėjau sunku bendrą tikrą vaizdą susidaryt...Iš pradžių klausantis susidaro natūralumo įspūdis,bet tai tik įspūdisčia man taip pasirodė,tai nei Ryčiui priekaištas nei jo aparatūrai,manau tai tik paskatins pasitempti ir padaryt viską iki galo.Žinau tik, kad gerus daiktus galima priverst groti prasčiau nei yra,ir atvirkščiai.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

Citata tolka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Trūksta detalių, aukšti dažniai užsmaugti,tembrai vietomis nenatūralūs,duobės sukirtimų vietose.Sistema nesuderinta iki galo,manau dar ten padirbėti yra kur...tikiu kad tokia akustika su visa komplektacija gali daugiau,daug daugiau.Nors kai pasyviai paleistos negirdėjau sunku bendrą tikrą vaizdą susidaryt...Iš pradžių klausantis susidaro natūralumo įspūdis,bet tai tik įspūdisčia man taip pasirodė,tai nei Ryčiui priekaištas nei jo aparatūrai,manau tai tik paskatins pasitempti ir padaryt viską iki galo.Žinau tik, kad gerus daiktus galima priverst groti prasčiau nei yra,ir atvirkščiai.
    na tau latvių hondoje viskas su aukštais gerai buvo, kai tuo tarpų jų ten išvis reikėjo ieškot, kaip ir priešbosio

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    39
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

neklausykim muzikos,būkim vienuoliai persikelkim gyvent i kalnus ir vaikščiokim peškom išėja i lauka klausykimės medžiu ošimo,paukščiu čiulbėjimo,upės šniokštimo,tada nereikės galvot iš ko leisti muzika kokiu formatu kuo filtruot dažnius,kokia moteri rinktis ir kokiu automobiliu važinet,o išejus i lauka bus tikras natūralus HI-END kurio niekada automobilyje nepadarysi
    Get Low

Rašytojas Rytis is on a distinguished road Rytis's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2007
    Žinučių
    315

Pagal nutylėjimą

Citata edga1986i rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    o išejus i lauka bus tikras natūralus HI-END kurio niekada automobilyje nepadarysi
    Atsidarai mašinos langą ir padarai...

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    39
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

Citata Rytis rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Atsidarai mašinos langą ir padarai...
    na nebent
    Get Low

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

na ką: kol kas good bye passive, welcome active bus idomu kokį pusmetį

Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    39
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

aš naudoju abu variantus tad neturiu nieko blogo ne prieš ta ne prieš ta
    Get Low

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata mindosy rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    na ką: kol kas good bye passive, welcome active bus idomu kokį pusmetį
    kokią galvą naudosi?
    manau reikia balsavimą daryti kas už ką ir bus aiškiau kokia dauguma

Rašytojas Rytis is on a distinguished road Rytis's Avatar
    Registracijos data
    Mar 2007
    Žinučių
    315

Pagal nutylėjimą

Na pabandysiu ir aš įsiterpti. Nors dar ir pats pirmadienio rytas ir dar nesidėlioja galvoje mintys. . Svarbiausias dalykas šitame reikale yra žmogiškas faktorius. Tai yra kas vienam groja - kitam negroja ir atvirkščiai. Pas kiekvieną yra savas požiūris į garsą ir nieko čia nepakeisi. Todėl čia yra beprasmis reikalas diskutuot pasyvi sistema prieš aktyvią sistemą. Svarbiausia yra tas kad sistemos garsas teiktų malonumą klausant jos savininkui, o ne kaimynui.

Registracijos data
    Jan 2007
    Žinučių
    796

Pagal nutylėjimą

ir kartais išjungus galvoje fiziką o įjungus ausis, ta pati sistema gali visai kitaip pasirodyt

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės