už tokią sumą aš į grotuvų sąrašą įtraukčiau ir alpine cda-9812
Sveiki.
Kadangi suplyšo beveik visi gamykliniai garsiakalbiai mano auto, nusprendžiau truputį atsinaujinti. Kad būtų aiškiau, tai muzika man automobilyje reikalinga tam, kad būtų nenuobodu ilgesnėj kelionėj, o ne atidžiam klausymui, tad sistemai nekeliu beveik jokių reikalavimų, nebent tik tia, kad būtų galima suprasti, kas groja :-D Na čia juokais.
O jei rimčiau, tai norėjau pasiteirauti, iš kokių firmų rinktis grotuvus ir garsiakalbius? Kadangi viskas ekonominiam variante, renkuosi grotuvą už standartinę ~300 Lt kainą ir žiūriu į JVC bei Pioneer modelius. Gal turit patarimų, į kuriuos (nebūtinai paminėtus) labiau dėmesį kreipt?
O pabaigai - pats tamsiausias miškas. Visai neįsivaizduoju, kokius garsiakalbius pirkti. Galios man daug nereikia, klausau normaliu garsu. Tad klausimas - iš kokių firmų garsiakalbius rinktis ir į ką atkreipti dėmesį bent bendrais bruožais (be to, kaip pačio ausiai skamba)?
Už bet kokius kelis žodžius būsiu dėkingas, mat žinau, kad čia ne apie rimtą aparatūrą kalbu...![]()
Last edited by Gincė; 2010-08-23 at 09:20 AM.
už tokią sumą aš į grotuvų sąrašą įtraukčiau ir alpine cda-9812
groja kaip iš kibiro
Kokybiškesni vardai akustikai: MOREL, DLS, JL AUDIO, HELIX, HERTZ, MB QUART, RS AUDIO, POLK AUDIO.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
visada gali susidėti originalius garsiakalbius, ir kaina nesikandžios ir tikrai bus geriau už pigiausią šerpotrepą ir pakankamai jautrūs.
Nors jei auto markę parašytum būtų galima daugiau pasakyt![]()
deja šio automobilio sistemos negirdėjau, tai sunku pasakyt kas ten per garsas, bet taip kalba eina apie iš gamyklos išriedėjusius![]()
Paprasta ten sistema. Kol veikė, ir garso buvo, ir aiškiai grojo. Nemanau, kad verta ieškoti originalių garsiakalbių, ba naudoti taip ar taip bus nudrožti ir lauks panašus likimas, kaip mano. Tiesiog suvargu ir sudūlėjo, todėl ir noriu atnaujint, bet už nebrangiai, ką nors paprasto, bet ne šlamšto :-)
Į šitą verta žiūrėt? http://pigu.lt/autoprekes/garso_tech..._r35?id=598202
deja neverta
groja kaip iš kibiro
štai į ka reikia žiurėti
http://www.autogidas.lt/skelbimai/al...-15454564.html
Get Low
edga1986i dėkui, bet noriu su USB, o distancinis visiškai nereikalingas daiktas.
Peri, bet kai daugiau negali išleist (~300 Lt), tai kaip biudžetinis variantas irgi ne koks?
nekoksyra ir geriau grojančių, kad ir JVC, aišku bus dėvėti
Tai su dėvėtais daug vargo: ieškok, tikrink ir žinok, kad ne katę maiše nusipirksi. Esu su naudotais daiktais iš kitų sričių apsigavęs, nebesinori...
nusinešk pirkdamas, kokį pavargusį cd, kur nevisi grotuvai jau jama ir žiūrėk ar gros ar nejams, tuo pačiu dar ir gerą cd aišku turėt palyginimui per kiek laiko nuskaitys, ir ar be jokių triukšmų gros. ką čia dar galima patikrint greitai gal kas papildys ar pataisys?
groja kaip iš kibiro
galiu pasakyt, kad reik paklausyt bent 15 min, tada pradeda nebesnukaitinėt pavargęs lazeris, man ant poros magų taip buvo
Ši veikla neturintiems ką veikti. Manau, kad man labiau priimtinas variantas "naujas nebrangus". Visvien geriau už kompą gros.
ši veikla norintiems gero daikto už prieinamą kainą, va neturintys ką veikt perka šlamštą, o poto galvoja, kur jį padėt nes groja baisiai
groja kaip iš kibiro
Tikrai baisiai negroja. Nereik burbulo pūsti. Buvau parduotuvėj, perklausiau ir pigesnius, ir brangesnius variantus ant tų pačių kolonėlių. Kokybė pigių netragiška, šiek tiek brangesnių - nieko nesiskiria, o jau gerokai brangesnių pradeda skirtis, bet ne tiek, kad aš investuočiau ne namų sistemai :-)
O gali išvardinti tuos modelius, kuriuos klausei, nes kaina dažniausiai nedaug skiriasi dadėjus kažkokį tai priubombasą į galima sakyt tokį patį magą![]()
http://www.alpine-usa.com/product/view/cde-100/
Prašau - variantas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O kaip šitas modeliukas? http://www.pioneerelectronics.com/PU...ers/DEH-2200UB
Imk tą kuris labiau tinka prie auto dizaino ir nekrenta į akis (neišsiskiria) ta, kuris tau gražesnis. Tik kadangi begsi pirkt tik rytoj, dar pasiknisk google ir pasiieškok vartotojo instrukcijos. Palygink dažniausiai naudojamas funkcijas kad tau butų patogus naudoti. Nes tai pagrindiniai prioritetai atmetus garsą...
+37061857133 edmas
Tai garso atžvilgiu iš visų trijų tikėtis maždaug to paties? Tai pagal grožį ir teks rinktis...
Bookmarks