Rodyti rezultatus nuo 1 iki 26 iš 26

Tema: Patarimo dėl paprastos sistemikės

Threaded View

Jaunius ande is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2010
    Žinučių
    11

Pagal nutylėjimą Patarimo dėl paprastos sistemikės

Sveiki.

Kadangi suplyšo beveik visi gamykliniai garsiakalbiai mano auto, nusprendžiau truputį atsinaujinti. Kad būtų aiškiau, tai muzika man automobilyje reikalinga tam, kad būtų nenuobodu ilgesnėj kelionėj, o ne atidžiam klausymui, tad sistemai nekeliu beveik jokių reikalavimų, nebent tik tia, kad būtų galima suprasti, kas groja :-D Na čia juokais.

O jei rimčiau, tai norėjau pasiteirauti, iš kokių firmų rinktis grotuvus ir garsiakalbius? Kadangi viskas ekonominiam variante, renkuosi grotuvą už standartinę ~300 Lt kainą ir žiūriu į JVC bei Pioneer modelius. Gal turit patarimų, į kuriuos (nebūtinai paminėtus) labiau dėmesį kreipt?

O pabaigai - pats tamsiausias miškas. Visai neįsivaizduoju, kokius garsiakalbius pirkti. Galios man daug nereikia, klausau normaliu garsu. Tad klausimas - iš kokių firmų garsiakalbius rinktis ir į ką atkreipti dėmesį bent bendrais bruožais (be to, kaip pačio ausiai skamba)?

Už bet kokius kelis žodžius būsiu dėkingas, mat žinau, kad čia ne apie rimtą aparatūrą kalbu...
    Last edited by Gincė; 2010-08-23 at 09:20 AM.

Bookmarks

Rašymo taisyklės