+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: Reik patarimo dėl rs audio pro filtrų

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata Mariukooo rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    dar iškylo vienas klausimas. Tai va jai jungiu bi-ampingu komponentus, tai ar tada bėra reikalinga 'varža' prieš kondika aukštadažniui?
    logiškai pagalvojus, be varžos garso signalo kelias būtų trumpesnis.
    taip tu teisus, bet be jos aukštadažnis gros garsiau

Ekspertas Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas is on a distinguished road Edmas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2006
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    47
    Žinučių
    1,618

Pagal nutylėjimą

aš buvau išbandęs triamping... ir garo lygį paprasčiausiai pasikoregavau prisukdamas stiprintuvo kanalo "gain".
    +37061857133 edmas

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata Edmas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    aš buvau išbandęs triamping... ir garo lygį paprasčiausiai pasikoregavau prisukdamas stiprintuvo kanalo "gain".
    O vat, kuris teoriškai turėtų būti geriau, ar reguliuoti per "gain" ar per magą "fader" ar dėti varžas filtruose?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės