Babkės... Bet gal būt dar atsigaus, bent jau gandai tokie sklaido. Už tai užsisakykit visi už kelis Lt"Arvydas" rašė čia:
Sveiki tautieciai ! Norejau paklausti ar kas nors zino kodel is spaudos kiosku pradingo zurnalas "Gramofonas" ? Tikiuosi cia nepasirodys, jog reklaminu ji ar panasiai, bet mano nuomone tai buvo vienas geriausiu zurnalu apie audio Lietuvoj.
Sakau gal kartais issiseme ? Bet neturetu lyg ir....
Na zodziu... butu idomu padiskutuoti ar isgirsti kokiu komentaru.
Babkės... Bet gal būt dar atsigaus, bent jau gandai tokie sklaido. Už tai užsisakykit visi už kelis Lt"Arvydas" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
blyn, reix uzsisakyti. "Gramofono" nepalyginsi su kokiu kitu zurnalu (vardu ir pavardziu neminesiu )
Pasigirsiu, bet turiu visus numerius. Kiek girdejau pirmuju numeriu jau seniai nebera, tai taip gaunasi, kad turiu kolekcija ?
Esu girdejęs ,kad artimiausiu metu išeis pirmas šių metų nr.,ir jau pradėtas ruošti antras.Taip kad laukime.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
na kai dirba ziopliu kompanija ner ko tiketis kad zurnalas gyvuotu. Kiekvienas numeris butinai turi veluot. Ir veluoja ne dienom. Net pastas nepriima i savo prenumeruojamu zurnalu sarasa ju, del velavimo. Na bet cia turbut vyr. redaktorius kaltas del to. Nors ne man sprest, bet paras ima kad nesant konkurencijai, negali normaliai zurnalo isleist. audio&video tai nelaikau as zurnalu, ten reklaminis (storas) bukletas."Artūras S" rašė čia:
Kagi, lauksiu su nekantrumu tada. O jau galvojau, kad sakes tam zurnalui...
O ką dabar skaityt? AudioVideo kaip buvo pastebėta pagrinde tik reklama, tarp kurios kartais įsipaišo vienas kitas straipsnis arbatinukui kaip aš, buvau radęs rusišką kažkokį žurnalą, bet reklamos dar daugiau o straipsnių irgi vienas du... :roll: Kokių žurnalų ir kur ieškoti?
Va, prisminiau rusiško žunalo pavadinima - "Stereo & Video"
Ir kainuoja 15-20 Litų :shock:
buvau uzsiprenumeraves ta gramofona, tik niekaip nesulaukiau nauju numeriu, kaip ir visi kiti.. kazkaip praradau vilti, kad atsigaus, nors aisku noretusi....
Girdėjau pletkus, kad lygtais išėjo numeris. Ar teisybė ?
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Taip, taip Turiu, nes uzsiprenumeravau pries kokius 2m
Mindaugas 869980106
Ka tik i kioska buvau nulekes.... nera nieko... :evil:
Tipo pardaveja sake, kad gal ryt atves....
na nezinau kur ieshkot :shock: , bet pa mane darbe jau gal kokia 3 savaites voliojasi Ant stalo :-D
O siaip tai ka ten gero jus jame randat? Uzsakomuju straipsniu ir rusu bei uzsienio spaudoj galit prisiskaitys :twisted:
GAl nuskanuot ir patalpint internete. Pvz. www.caraudio.lt/gromofonas Ar nebusiu apkaltintas autoriniu teisiu pazeidimu? :shock:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
nebusi, nebusi... davai atskanuok :-D"Mindaugas" rašė čia:
Jomajo....siand. vel pro kioskus praejau ir vel nieko neturi...tai sakau gal cia tik prenumeratoriam tik ir bus, o i kioskus neduos.... nu zodziu....
As taip pat kioskuose neradau. Gal reikia nueiti y kokia maxi ar hiper parduotuve.
Vakar nusipirkau Justiniskiu Norfoje nauja Gramofono numeri. Spaudos kioskuose nera (bent jaus as niekur nemaciau).
Shaunuolis!. Kadangi as jau daugiau kaip savaite ji turiu (na ne paslaptis - prashiau su autoriu parashais :lol: - maza kas - o gal daugiau nebus) Bet mane uztikrino - ateity bus!
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
as irgi, ilgai laukes, sulaukiau naujo numeriuko.. buvau uzsiprenumeraves pries pora meteliu...
Vakar jau nusipirkau kioske ! Valiooo !!!
o stai ir vel pasirode naujas Gramofono numeris!!!
o blin tai liux jau ryt nuo ryto ieskau!!!!
Liuks :smt023 reikes ir man stot y eile prie langelio ir laukt kol atsidarys koskas.
pasiziurek i pavardes zurnale pvz. Dovydas Bluvšteinas ar nieko nesako? kur žydai ilindo ten gero su babkem nebus :smt018Artūras-M link=topic=1630.msg17602#msg17602 date=1110742633 rašė čia:
Tai gal apseisim ir be rasizmo?
As prieš juos nieko neturiu ir jie kaip visi žmonės. Lietuvis lietuvį pjauna, o tu čia įžvelgi blogį, kad..... ne nu apsurdas
Būdamas rasistas tu esi daug blogesnis...
Bookmarks