kaip cia NEI VIENAS nezinot vilniuj meistru?
Pioneer 88rs, TMA 320.4, German Maestro CS-6508, AC-6508
iganas rašė čia: kaip cia NEI VIENAS nezinot vilniuj meistru? Jei tinka N.Vilnia 8 687 76289 Kenwood centras jam vežė mano garantinį Audiosystem, tai gal normalus meistras, nžn
Cezarijus rašė čia: Jei tinka N.Vilnia 8 687 76289 Kenwood centras jam vežė mano garantinį Audiosystem, tai gal normalus meistras, nžn OT. Kurioj čia vietoj N. Vilnioj Kenwood centras? Ar tūrėjot omeny LG centrą?
PonasX rašė čia: OT. Kurioj čia vietoj N. Vilnioj Kenwood centras? Ar tūrėjot omeny LG centrą? kaip reikalai pas tamstą su skaitymu?
Cezarijus rašė čia: kaip reikalai pas tamstą su skaitymu? Atsiprašau, neįdėmei skaičiau
Cezarijus rašė čia: Jei tinka N.Vilnia 8 687 76289 Kenwood centras jam vežė mano garantinį Audiosystem, tai gal normalus meistras, nžn su situ meistru neisejo dvi dienas is eiles susitarus laiku susitikt
iganas rašė čia: su situ meistru neisejo dvi dienas is eiles susitarus laiku susitikt niekuo negaliu padėti
Cezarijus rašė čia: niekuo negaliu padėti isivaizduoju. o i antrojo meistro numeri atsiliepe kazkoks NT agentas
domina ir Kauno meistrai
Forum Rules
Bookmarks