Tai jai slėgio nereikia, tai užteks. Čia dauguma gero garso klauso su 100W subiukui.
Sveiki,
Norėjau apsidrausti ir pasitarti - ar suderinamas stiprintuvas Audison LRX 4.300 su komponentais Focal VR 165 bei JL subu W3v3 desimtuku? Kiek pats suprantu tai su komponentais turėtų būti viskas OK, o subui gal bus mazoka RMS 220 W? Labai dideliam slėgiui poreikio nėra.
Ačiū!
Tai jai slėgio nereikia, tai užteks. Čia dauguma gero garso klauso su 100W subiukui.
O gal su šiuo stiprintuvu reiktų žiūrėti link JL W1V2 subu serijos? Kaip šiaip šios serijos subai, ar verti savo pinigu?
Bus viskas labai super - pamatysi. Dedi ir klausai sveikas.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Taip - be abejo.
Čia laikyk faktu, ne nuomone...![]()
Du kartus nekartosiu, ir neįtikinėsiu - pilna gyvų pavyzdžių, nėra tavo atveju jokių abejonių. Jei viską matuoji tik galios vienetais - tai vieną dieną išprotėsi bederindamas skaičių prie skaičiaus.![]()
O ar žinai, kad išgaut +3db reikia dvigubinti galią? Su 220w pagal skaiciavimus turetum apie 105db., o jai paduosi 300w gausi tik +0.5db. Taip, kad tie tavo +80watu nemanau, kad sukurtų 8-tą pasaulio stebuklą? Gal klystu, nežinau. Bet taip rodo teoriniai skaičiavimai.
Na stipras jau pagriebtas, jungsim ir žiūrėsim ką turim![]()
Tai va šiandien vakare buvo išbandytas stipras, tiesa užkart perspėju, kad ne ant planuojamų užmaitinti Focal 165VR komponentų, nes jie dar nebaigti montuoti. Buvau pajungęs ant Alpine koaksialinių garsių. Įspūdis - ne tas ko tikėjausiPajungus be stipro filtrų, tai dar dar, bet garsas sausokas, kažkaip mažoka galios... O su stipro filtrais tai išvis bent jau man garsas tragiškas... Nežinau, arba gal aš nemoku jo suderinti. Dar va jungiant stiprą iškilo toks durnas klausimas - jungiant lineikas prie mago tai yra pažymėti išėjimai raudona ir balta spalva, kaip ir lineikos, o stipro input be spalvų, tai tipo nėra skirtumo kur kurią lineikų spalvą kišti?
ten tėra, tam, kad nesumaišyt pusių, kairė/dešinė
groja kaip iš kibiro
O ko is Alpine tikėjaisi? Kad bus stebuklas?![]()
Tikiuosi Focalai parodys save iš geresnės pusės![]()
Bookmarks