Taigi ,yra BMW e36 coupe ,klausimas toks ar tinkama vieta komponentams originalioje vietoje prie kojų ,ar visgi daryt podiumus ir dėt į dureles . Galvoju montuot 16tukus originalus 13tukai tad ir originalias vietas reiktų perdaryt dėt žiedus ir t.t ,tad patarkit kaip geriau .Dėkui

Dėl garsiakalbių montavimo vietos
 Dėl garsiakalbių montavimo vietos
				 Reply With Quote
 Reply With Quote 

radical rašė čia:
 radical rašė čia:

esu bandęs tokį variantą (edga dave linką) tai pasigailėjau
 esu bandęs tokį variantą (edga dave linką) tai pasigailėjau  
						 ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos  .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą
 ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos  .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą

Bookmarks