+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 10 iš 10

Tema: Dėl garsiakalbių montavimo vietos

Hybrid View

Aktyvus radical is on a distinguished road radical's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą

kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata radical rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą
    problema ne keleivio, o vairuotojo pusės garsiakalbyje... dėl kėbulo ypatybių, kitokiu kampu jis iš viso ten nelenda, o toks kampas kaip pas mane... nu katastrofa ir tiek...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės