+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 10 iš 10

Tema: Dėl garsiakalbių montavimo vietos

Aktyvus radical is on a distinguished road radical's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą Dėl garsiakalbių montavimo vietos

Taigi ,yra BMW e36 coupe ,klausimas toks ar tinkama vieta komponentams originalioje vietoje prie kojų ,ar visgi daryt podiumus ir dėt į dureles . Galvoju montuot 16tukus originalus 13tukai tad ir originalias vietas reiktų perdaryt dėt žiedus ir t.t ,tad patarkit kaip geriau .Dėkui

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    38
    Žinučių
    112
    Get Low

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata radical rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Taigi ,yra BMW e36 coupe ,klausimas toks ar tinkama vieta komponentams originalioje vietoje prie kojų ,ar visgi daryt podiumus ir dėt į dureles . Galvoju montuot 16tukus originalus 13tukai tad ir originalias vietas reiktų perdaryt dėt žiedus ir t.t ,tad patarkit kaip geriau .Dėkui
    geriau atsisakyk šitos minties esu bandęs tokį variantą (edga dave linką) tai pasigailėjau

Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą

kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

jeigu darai 2 juostas tada reikia perdarinėti duris ir dėti 16 i duris jeigu tris vietoj piscialkos gali idėti viduriuka 8-10 cm ir jokiu problemu.

Naujokas DjArta is an unknown quantity at this point DjArta's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Amžius
    36
    Žinučių
    81

Pagal nutylėjimą

Labas, mes darėme su draugu "chuligankę", tas groteles su dinamikais palikom pūti Duryse yra vietos padaryti žiedam, darėm paviršutinius podiumus, nes trukdė "irklai"... Tai geriau ir tau būtų daryti duryse.. Padarai su pavirtimo kampu, aukštadažnius gali dėti jei tingi perdarinėt, kur veidrodėlis, ten yra tokia plastmasė, ten puikiai telpa O realiai po kojom blogai groja.. Nes gaunasi kad aukštų per daug, o vidurkis "dingsta"...
    Pioneer P88RS Moded; DLS RM6.2; DLS B6A; AudioSystem F2 500; Mosconi AS 200.2; Capacitor 1,5F; Audio System X-ion 12-800 Plus, 70mm2+25mm2 wires.

Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą

supratau dėkui ,durys pas mane jau išklijuotos bitumu ,tada pjaustau abšyfke ir dedu 16tuka i duris ,kitas klausimas kaip skyles duryse užklijuojat ? ar nebus blogai jai aš padarysiu iš skardos išlankstes apklijuosiu bitumu ir prisuksiu varžtais ? pas mane langai elektra tad reiktų palikt tik durų rankenėlės traukėj skyle ir lango pakelėjui tarpą kad vaikščiotų laisvai ,gal yra koks paprastesnis būdas ?

Registracijos data
    Oct 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    152

Pagal nutylėjimą

Citata muzotonas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jeigu darai 2 juostas tada reikia perdarinėti duris ir dėti 16 i duris jeigu tris vietoj piscialkos gali idėti viduriuka 8-10 cm ir jokiu problemu.
    jūs turit omeny ,jei daryčiau trijuoste tai priešbosi galiu palikt originalioj vietoj ,viduriuką vietoj aukštadažnio ,tada kur dėti aukštadažnį ar ant trikampio kur veidrodis ar ant stoikės ? iš anksto dėkui už atsakymus

EMMA LT komanda muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough muzotonas will become famous soon enough
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Grigiškės
    Amžius
    46
    Žinučių
    2,125

Pagal nutylėjimą

Tai viduriuka i duris perdarius groteles, o aukštadažni as dėjau i veidrodžio trikampi.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

Citata radical rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    kaip tik žiūrinėjau kaip tau sekesi ,aš galvoju ieškoti komponentų su kuo mažesniu montavimo gyliu ,buvau išsiardes ten viską apžiūrėjau manau butu galima ikišt 16tuka negadinant originalios apdailos tą skylę apklijuot bitumu ,tik vat idomu ar gera vieta ten garsiakalbiui ,dabar ten sudėti stockiniai nokia garsiakalbiai ir mano ausiai gan neblogai sklinda garsas iš tos vietos .negaliu apsisprest ar daryt duryse ar konstruot i originalią vietą
    problema ne keleivio, o vairuotojo pusės garsiakalbyje... dėl kėbulo ypatybių, kitokiu kampu jis iš viso ten nelenda, o toks kampas kaip pas mane... nu katastrofa ir tiek...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės