Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Fokalai turi minusų, šioje kainų kategorijoje kiti gamintojai teikia produktą turintį jų mažiau. Be abejo - viską galima "nurašyti" į montavimo subtilybes, bet kol kas žiūrime iš techninės pusės.
Su " inkrustacijomis " galima beveik viską priversti groti - bet čia jau leidžiamės į bla bla bla...
Išsiaiškink ir nusistatyk - kokio skambesio braižo ir charakterio norėsi iš garsiakalbių. Tada galima pradėti rinktis. Nes kiekvienas prekinis ženklas garsą perteikia savitai. Žiūrėk, ne ką pigiausiai gali įpirkti, bet kas tinka tau - jau tik po to kalba apie kainą...
Kaina man tai pat yra svarbu. Komponentams galiu skirti iki 400Lt, stiprintuvui iki 500Lt. Ir pagal pinigų sumą, kurią galiu skirti šioms prekėms, norėčiau išsirinkti geriausią kokybės ir kainos atžvilgiu. Kadangi apie automobiline aparatūra nelabai ką nusimanau ir ją domėtis pradėjau visai neseniai, pagalbos norėčiau sulaukti iš jūsų pusės. Neesu didelis audiofilas ir kažkokio labai didelio stebuklo man nereikia. Galbūt jūs galėsite man labiau pagelbėti, jeigu pasakyčiau kokio stiliaus muziką aš klausausi: house, proggresive house, tech house, techno, electronica, rock, hardrock, alternative rock.