Stai taip pas mane sudetos koloneles ir mano supratimu toks yra scenos isdestymas (kaire, centro kaire, centras....) Jei suklydau sakykit.

Na pradedam nuo trylikto takelio. Stai taip pas mane lokalizuoti instrumentai. Neiskumas kilo tik del gitaru.

Ar ten, turi buti tos gitaros? Jeigu pasakyma y kaire/desine nuo centro traktuosim kaip y kaire/desine nuo centro asies tai mano supratimu lokalizuojasi blogai, o jei tas centras yra wisa jo juosta, nuo centro kaires iki centro desines, tai lygtais butu twarka. Tai kaip traktuoti ta pasakyma "y kaire/desine nuo centro"?
Su 14 takeliu tas pats klausimas tik desineje, wietoj gitaros, yra fortepionas. beja pastarajy buwo sunkoka tiksliai lokalizuoti,nes skambinant skirtingas natas garso lokalizacijos tasks truputy "laksto".
15 takelis. Ar cia tie wargonai grojami klawisiniu? nes jei ne tai as ju wisikai negirdziu ir del tkslumo po kiek laiko pradeda groti. Regis skiriu ir zinau, kada su klawisiniupradeda groti wargonus, bet noriu buti garantuotas.

16 takelis. Kada sesioliktam takely pradeda groti bosine gitara, turinti buti centre?

Na atrodo wiska parasiau ir zinokit jau vien tai, kad rasiau man padejo. Supratau kai ka pats tad net nerasiau cia. Reziume wiskas gawosi ne taip baisu kaip atrode. Kiti neaiskumai tikriuasia bus suprasti kai atsakysite y klausima kuris isdestytas auksciu, del pasakymo "y desine/kaire nuo centro" .
Beja Norah Jones wistiek instrumentai kruwoj centre, tad gal cia kaltas CD (kopija nuo orginalo). Reikes paklausyti dar normaliu CD ir parasyti kas per situacija.