Citata "Artūras-M" rašė čia:
Citata "Aiwaras" rašė čia:
Na pradedam nuo trylikto takelio. Stai taip pas mane lokalizuoti instrumentai. Neiskumas kilo tik del gitaru.

Ar ten, turi buti tos gitaros? Jeigu pasakyma y kaire/desine nuo centro traktuosim kaip y kaire/desine nuo centro asies tai mano supratimu lokalizuojasi blogai, o jei tas centras yra wisa jo juosta, nuo centro kaires iki centro desines, tai lygtais būtų twarka. Tai kaip traktuoti ta pasakyma "y kaire/desine nuo centro"?
Gitaros išdėstytos taisyklingai vienodu atstumu tarp centro ir kažkurio krašto. Tipiškai mašinose jos linkę klijuotis prie artimesnio lango rėmo. Aukščio skirtumo nepastebėjau. Fokusavimas jau įraše poprastis, gal dėl to, daugumai yra sunku susigaudyti kaip kas yra... Tas pats galioja ir kitiem takeliam. Įspūdis toks, kad diske instrumentai sudėlioti elektroniškai, tai yra įvedant laikų korekcijas įrašo metu....
Tai taip iseina kad pas mane jos blogoj wietoj nes kaip matyti is paweiksliuko yra 1/4 nuo krasto. Kodel taip gali buti? ir taip per wisur, kur sako y desine ar kaire nuo sentro tai ps mane gaunsi 1/4 nuo krasto. fu kaip negerai. ka bandyt keisti?
beja iswada, kad sakymas y kaire nuo centro ar y desine nuo centro reiskia nuo centrines linijos ir tai yra ant cento kaires/desines. taip?