Iskart sorry, kad rasau ne lietuviu kalba jos dabar sitam kompe nera. Praejo daug laiko Valinimas pasidare man nebetoks idomus ir kita masina, si karta norisi viska pasidaryti kaip turi buti. Masinoj galva Sony MEXBT3800U Nieko nesat girdeja apie si modeli?? Zinau jus daugiau pripazystat alpine ir pioneer, bet kolkas nera reikalo keisti naujo gero magoBuvo su milziniska nuolaida tai negalvojas ir nusipirkau
priekinese durelese nieko nebuvo tai irgi su laabai didele nuolaida isidejau laikinai JBL GTO628 - 6.5" 17cm na speju jas teks mest lauk arba imontuoti i gala
Tai va paskutini karta kai domejausi audio apartura praejo 2 metai, kas liecia komponentus jus vis dar ziuriu patarinejat alpine spr-spx, hertz ir t.t. kas liecia subus tai vis tiepatys modeliai kur ir buvo pries tiek laiko ivariausi JL. Kaip cia suprati audio yranga per tiek laiko nepatobulejo ar nieko verto demesio neatsirado???
Noreciau paprasyti pagalbos issirinkti komponentus, bei jiems tinkama stiprintuva ar bent jau uzvesti tinkama linkme. Biudzetas kaip ir labai nera ribotas, bet nesinoretu ir perdaug islaidauti, noretusi itilpti i 500euru, bet reikalui esant galima ir pakoreguoti. Kadangi masinoje kuris laikas nebus jokio subo tai noretusi kuo daugiau basszinoma is priesbosiu nieko rimto nesitikiu, bet esu girdejas kaip groja geri komponentai be subo. Masina Nissan almera 2001m. kas liecia sia masina tai turbut nekilikuosiu bitumu, nes neplanuoju su ja uzbuti labai bloga masina
na cia del vgaro vibro izoliacijos paziesim. Muzika daugiau klausau house, techno, pops, RADIJA
![]()
P.S Forume rasyta ir t.t Bet temos kurias as radau dvieju ar metu senumo arba maziasniam biudzetui. Sorry uz toki rasineli
P.P.S. Gyvenu arijoje Tai lietuvos rinka man nera labai prieinama.
Bookmarks