+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 37

Tema: reikai konsultacijos

Hybrid View

Jaunius DiaBLo is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2010
    Vieta
    Ireland- Navan, Lietuva- Palanga
    Amžius
    37
    Žinučių
    26

Pagal nutylėjimą

as sita foruma perskaiciau jau visa kas liecia komponentus ir stiprintuvus nuo 2008 metu temas, ir tu temu nera jau tiap daug kurios atitinka mano biudzeta,ir dar kita kazkoki extreme foruma perskaiciau nepamenu tikslau pavadimo. Jus cia tik patariat pasiklausyk kaip jie skamba, o as neturiu tokios galimybes, daugiau nieko kartais viena ar kita modeli isamiau papasakojat kurio variantas man netinka.
    O del brando tai tikrai nezadu pirkti kazkokiu komponentu uz 1000 litu ar daugiau kurie yra noname ir tuolabiau kai as nieko visiskai apie juos neismanau, prasau tik paskyt kurie modeliukai nebut skirti mocertui klausyt ir atitiktu i mano reikalavimus kurie yra tikrai nedideli ir paskui prie ju parinkti stiprintuva.

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Kas liečia priešbosį nuo žemai kabinantį, tai hertz gan tinkamas šitam variantui, bet aukšti spiegiantys, na bet čia nuo tavo muzikos stiliaus dar priklauso.
    Jei gerai būtum paskaitęs forumą, tai rastum krūva temų, kur siūloma dėtis iškart buitinius garsiakalbius (paieškos frazė "visaton") ir nepergyvenk dėl filtrų, čia jau įvairių išeičių yra

P.S. lietuvių kalboje naudojamos raidės "ąčęėįšųūž"

Jaunius DiaBLo is on a distinguished road
    Registracijos data
    Oct 2010
    Vieta
    Ireland- Navan, Lietuva- Palanga
    Amžius
    37
    Žinučių
    26

Pagal nutylėjimą

skaiciau ir apie tai nz man tai neatrodo labai gerai. Baisu su tais filtrais ir seip nz tokius pinigus jau kisant noretusi, kad viskas butu jau suderinta, nes pats nieko neraukiu apie tai ir tai dar neaisku kaip pavyks suderint tiek daug dalyku paciam
    Kaip jau minejau lietuviu kalbos sitam kompe neturiu, mano taisykloj, nieko rasinet ir gamint nesinori.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės