štai
sveiki ,gal kas žinote kokių nominalų rites panaudotos s-90 kolonėlių filtruose ,turiu atliekamus ir galvoju kažką iš jų panaudoti . iš anksto dekui
dėkui, dabar tarkim yra rite 1,67mh man reikia kad butu 1,4mh tai kiek maždaug reikėtų nuvyniot gal kas žinot ?
labai ivairiai, tai priklauso kokia rite, su šerdimar be, vielos storis. Norint, kad būtų normaliai tai reik vinioti ir matuoti.
ritė be šerdies suvyniota ant plastmasinio žiedo iš s-90 kolonelių ,bandau kažkiek sutaupyt ant filtrų gamybos ir galvoju gal imanoma panaudoti jas vielos storis 1mm
Tai naudoti gali bet gali tesiog nepataikyti
ai nežaisiu nusipirksiu kokias reik ir viskas
Jei padidintum kondencatorių iki 33 mF viskas išsisprestų ir su turimom ritėm.
ir nepamiršk ačiū pasakyt, nuo mandagumo dar nieks nenumirė
dar klausimelis ,ar galima rites viela dalituot kad pasiekt reikiama rezultata ? aciu
P.s atsiprasau del raidziu
galima, bet aš to tikrai nedaryčiau, nusiperki ritę didesniais parametrais nei tau reikia, o tada nuvynioji ir vis matuoji ir kai pasieksi reikiamą induktyvumą ritės tada nukerpi, galima tiesiog ištiesinti vielą kol gausi reikiamą rezultatą, o tik paskui nusikirpti, iš akies to nepadarysi būtina tiksliai su prietaisu pasimatuoti induktyvumą
tai vat kad man tokia bėda nutiko ,susivyniojau rite pasimatavau su testeriu kuris matuoja induktivuma ir viskas buvo gerai pagavau lygiai tiek kiek reikia ,bet būgnelis man per didelis netilpo ant filtro plokštelės tad nusprendžiau pervyniot ant kito . Tą padarius pasikeitė parametrai ,o labai blogai bus jei sudursiu sulituodamas kokios pasekmės gali būti ?
priklauso kokio lygio tavo sistema, greičiausiai nieko ir nepajusi sulitavęs ant garso, bet visi toki niuanciai kurie gali pakenkti garsui kai juos palieki, kai atrodo, gal nieko čia nepakenks tai kai susideda viskas į krūvą gaunasi taip, kad sistema nebegroja ir nežinia nuo ko pradėt, kad surast problemą kodėl neskamba muzika. Todėl aš linkęs daryti viską iš karto gerai, be jokių spragų, nors jų nenorint atsiranda, tavo atveju akivaizdžių problemų nepasilikčiau
supratau dekui uz atsakyma perdarysiu normaliai
su kuo matuojate induktyvumus?
gal galima pamatyti kas pas tave per sistema?
Prieš kolegos Omsono teiginį nieko neturiu prieš ir pilnai tikiu, kad toks niuansas labai rimtoje sistemoje turėtų kažkiek pakeisti rezultatus, bet turiu įtarimą, kad pas tave dar nėra arti idealaus lygio sistema, todėl siūlyčiau neapsisunkinti galvos ir susilituot
na sistema nėra labai gera ir aukšto lygio ,kolkas neleidžia finansai investuot tukstančius ,aukštadažniai perlless ,viduriukai radical audio ,o priešbosiai iš buitinių kolonėlių denon 23 cm skersmens jiems dar filtru nesukonstravau ,filtrams naudojau kondencatorius audyn juodus rites intertechnik kurių negavau teko suktis pačiam, magelis denon dct 1000r ,stiprintuvas bus pioneer a klasinis seno modelio jungiama bi ampingu ,tai tokia ta mano sistema
nekuriant naujos bereikalingos temos paklausiu čia, gal kas žinot kur kaune būtų galima nusipirkti vielos 1mm ar storesnės ričių sukimui?
Aha šiandien buvau 7 metrai 21 litas kainuoja reiks ieškot kažka
pas mane yra tu vielų visokiausių-sakyk kokios tikliai tau reikia.jei ką turiu ir kvadratinės formos vielos
Bookmarks