manau kad 2x 12w3 slėgio būtų sočiai,kalbant apie kokybę ir slėgį kaip jau sabinas minėjo 12w6, o jų gumos nelaiko tada kai nėra proto, o pajunk jį uždaroj dėžėj ant 8 omų ir laikys jis ir sudrebins gerai mašinos skardas, tik jam reikia atitinkamo lygio stiprintuvo.
Bandant reziumuoti: šitą stipreką galima palikti - tik prie jo jungti atitinkamus subus, tada bus žemo padoriai.
O jei vartotojas gali sau leisti papildomai investuoti - tada litukus reikia merkti į priekį: kokybiškesnė akustika irgi jai stiprekas. Biudžetas tą leidžia - todėl derėtų į tai žiūrėti kompleksiškai, o ne kad ar ALPINE tinka ar JL AUDIO tinka...![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
o dėl alpine swr ar ne geriau viena 1522d rinktis?
Imčiau du. Daugiau difuzoriu ploto teiks daugiau kiekio. Ir asmeniškai tikrai ne SWR rinkčiausi jei babkių yra.
Prie JL AUDIO: DLS, HELIX, AUDIOSYSTEM, MB QUART, ETON, HERTZ, FOCAL.
o jei dėčiau viena focal 46kx4 18 ?
ar mano stiprintuvas jį pajudintu ar būtu pinigai į balą?
o kas sakė, kad didelis sūbas = lėtas sūbas?
ne apie šį aišku aš kalbu
groja kaip iš kibiro
o tai ką tas focal labai lėtas ar kas ten ne gerai? aišku aš ir pats linkes du dėt bet noriu bagažinei kad ir vietos kažkiek liktu![]()
tai dėk 2 bosiukus katrie nereikalauja didelio dežės tūrio ir sutaupysi tos vietos![]()
klausimas ar geresnę kokibę gausiu įsidėjes du ,,sūbus" iš pigesnių ar viena už tą kainą. aišku slėgio atžvilgiu tai du geriau
omeny rašoma y ilgoji. o tai sakydamas, noriu pabrėžt, kad neaišku ko tu iš to subo tikiesi, nuo...iki skraidai su pasirinkimais
groja kaip iš kibiro
Tavo atveju
1.nori kokybės 2 x 10" uždaroj dėžėj
2.nori kokybės ir siek tiek srauto 2 x 12" uždaroj dėžej
3.nori kokybės su srautu 2 x 15" uždaroj
4.nori dar kokybės dar su i tema grojimu ir didesnio srauto 2 x 10" fazikinėj dėžėj
5.nori srauto su minimaliu kokybės kiekiu 2 x 12" fazikinėj dėžėj
5.Nori pūtimo pūtimo ir skardų lankstymo ir nieko daugiau,kuriame kokybės beveik arba išvis nerasta 2 x 15" fazikinėj dėžėj
tas pats galioja su 1x 10" 12" 15" subu
tad apsispresk ko tau reikia
Get Low
o tai pirmas su penktu variantu nesuderinamas niekaip?)
ir ka taip išeina kad kuo didesnis tuo kokybės mažiau?
gerbiamas kolega, Jūs po truputi pradedat suprasti reikalo esmę![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
gerai. o tai į kokius parametrus reikia daugiausiai kreipt dėmesi renkantis žemadažni?
daug mažesnių dėk...
trumpai ir kietai: į kainą ir firmą, visi kiti parametrai (w, db Hz) man visiškai nieko nepasako ar kokybiškai ar ne gros daiktas.
PVZ:
1 variantas.
Techninės charakteristikos:
Nominali galia 150w;
Maksimali galia 300 w;
Varža 4 ohm;
Dažnių juosta 25 - 3,800 Hz;
Jautrumas 86 db;
2 variantas
Techninės charakteristikos:
Maksimali galia 1500 w;
Varža 4 ohm;
Dažnių juosta 22 - 1,500 Hz;
Jautrumas neaiškus;
Kuris tavo manymu geresnis subas? Šiaip man tai visiškai neaišku. Bet kada pamatai apie kuriuos subus čia šneku, viskas atsistoja į savo vietas. Pirmasis yra Pioneer TS-W1RS, kuris kainuoja apie 2.500 Lt, o antrasis yra Magnat Xpress 10, kurio kaina 135 Lt.![]()
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Pirmas subas geriausias tas kurį nusiperki, o paskui jei supranti kas blogai tai renkiesi, kažką geresnio ir tau priimtinesnio. Galim patarti pasirinkti kažkurį subą iį tu kurie ištikro kainuoja daug, ir tam reikia subresti.
Atvažiuok - parodysiu.
galiu parodyt kaip groja 1 x 12" fazikinej dezej,groja ganetinai kokybiskai tuo paciu pumpuodamas maksimalu srauto kieki
Get Low
Bookmarks