susidaro man tokia nuomonė kad man vertėtu isviso atsikratit savo aparatūros. manau dabar ji verta kokio 1000lt. gal 1200lt. ar papildomai investaves dar 1500lt. galėčiau kažka verto dėmesio įkąst?
susidaro man tokia nuomonė kad man vertėtu isviso atsikratit savo aparatūros. manau dabar ji verta kokio 1000lt. gal 1200lt. ar papildomai investaves dar 1500lt. galėčiau kažka verto dėmesio įkąst?
manau kad 2x 12w3 slėgio būtų sočiai,kalbant apie kokybę ir slėgį kaip jau sabinas minėjo 12w6, o jų gumos nelaiko tada kai nėra proto, o pajunk jį uždaroj dėžėj ant 8 omų ir laikys jis ir sudrebins gerai mašinos skardas, tik jam reikia atitinkamo lygio stiprintuvo.
Bandant reziumuoti: šitą stipreką galima palikti - tik prie jo jungti atitinkamus subus, tada bus žemo padoriai.
O jei vartotojas gali sau leisti papildomai investuoti - tada litukus reikia merkti į priekį: kokybiškesnė akustika irgi jai stiprekas. Biudžetas tą leidžia - todėl derėtų į tai žiūrėti kompleksiškai, o ne kad ar ALPINE tinka ar JL AUDIO tinka...![]()
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks