+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 71

Tema: padekit parinkt suba :)

Hybrid View

Naujokas Rimantas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2009
    Vieta
    šiauliai
    Amžius
    39
    Žinučių
    88

Pagal nutylėjimą

susidaro man tokia nuomonė kad man vertėtu isviso atsikratit savo aparatūros. manau dabar ji verta kokio 1000lt. gal 1200lt. ar papildomai investaves dar 1500lt. galėčiau kažka verto dėmesio įkąst?

Aktyvus edga1986i is on a distinguished road edga1986i's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2009
    Vieta
    Prienai
    Amžius
    39
    Žinučių
    112

Pagal nutylėjimą

Citata Rimantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    susidaro man tokia nuomonė kad man vertėtu isviso atsikratit savo aparatūros. manau dabar ji verta kokio 1000lt. gal 1200lt. ar papildomai investaves dar 1500lt. galėčiau kažka verto dėmesio įkąst?
    As pats tau pasiulyčiau
    2x Alpine SWR 1222D arba Alpine SWR 1223D portinėj dėžėj pastatytoj ant 30-35hz jeigu norisi kieto žemo,jeigu minkšto tai 2x JL Audio 12w3 ir tavo stiprintuvo jiems pilnai užtektu kelbašai,bet aš prie JBL rinkčiausi Alpine....
    Get Low

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

manau kad 2x 12w3 slėgio būtų sočiai,kalbant apie kokybę ir slėgį kaip jau sabinas minėjo 12w6, o jų gumos nelaiko tada kai nėra proto, o pajunk jį uždaroj dėžėj ant 8 omų ir laikys jis ir sudrebins gerai mašinos skardas, tik jam reikia atitinkamo lygio stiprintuvo.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Bandant reziumuoti: šitą stipreką galima palikti - tik prie jo jungti atitinkamus subus, tada bus žemo padoriai.
    O jei vartotojas gali sau leisti papildomai investuoti - tada litukus reikia merkti į priekį: kokybiškesnė akustika irgi jai stiprekas. Biudžetas tą leidžia - todėl derėtų į tai žiūrėti kompleksiškai, o ne kad ar ALPINE tinka ar JL AUDIO tinka...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės