pas mane reno megane 1996,magas imontuotas gamyklinis visa kita irgi gamykliniai.
Jeigu pasiemu maga koki pionieriu arba alpine 200-300lt ir pora garsiakalbiu 100-150lt,kokybe butu geresne negu gamyklinio mago ir garsiakalbiu?
didelis klausimas ar būtų garsiakalbius palik gamyklinius, grotuvą, jei jis kasetnikas gali pasikeist į rimtesnį negu už 200lt. jei kompaktų grotuvas, pasidėk juodai dienai tą sumą, nes skirtumas bus arba neigiamas arba minimalus į gerąją pusę, nebent nori pažaist, pažiūrėt, kas gaunasi, ką padarius, tada pirmyn, viską keisk
Kasetnikas,kitą magą mastau dėl to nes su kasetniku problema norit klausyt savo muzikos,turiu tų pirihadniku ir i kasetę ir i prikurke,kokybe žiauriai krenta.Aš manau per maga tiesiogiai turėtų geresnė but..
O garsiakalbiai 16 tukai? nes i šitas meganes ėjo ir 13 tukai ir 16 tukai pagal komplektaciją. 16 salyginai gerai groja, didžiausias minusias kad durelių plasmasės barška jei nieko su juom nepadarysi. Magnetola nuo orginalios pasikeites ir noramlesnę pajausi skirtumą, jau bent aš asmeniškai pajaučiau. Už tuos pinigus kur norėjai skirti garsiakalbiam dasimesk geresniai magnetolai ir jei išeis išsiklijuok dureles su bitumu.
rašyk su lietuviškom raidėm kitaip visada gausi baną. O del išėmimo tai sudėtingai gan išsiima jei normaliai istatai, tai variantas nedėti metalinio lankelio bet tada nelb gražiai atrodys nes bus tarpas tarp magės ir plasmasiu, magė slankios į šonus atgal ir i priekį.. žodziu betvarkė
Bookmarks