Rodyti rezultatus nuo 1 iki 17 iš 17

Tema: Originalios aparaturos pritaikymas i kita masina

Threaded View

Naujokas rytcka is on a distinguished road rytcka's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą Originalios aparaturos pritaikymas i kita masina

Sveiki, turiu tokia situaciją: gavau originalias kolonėles jos buvo išimtos iš seat leon kokių 2007-2008m mašinos. atrodo kaip naujos. tai va jos bus montuojamos i laguna 95m priekines duris, kurias išklijavau su garso izoliacine juosta. vakar viena kolonėlę pajungiau(prisukau su varztais prie duru bet tarpe liko ta izoliacinė juosta, garsiakalbis prisuktas labai stipriai nejuda nekliba) bet ji man groja kažkaip dusliai. tai kas čia kaltas dėlto? pati kolonėlė? ar pirma sujungti visas kolonėles ir tada žiūrėti kaip skambės?
    Kitas klausimas butu toks: originaliai pas mane sujungta yra taip kad aukstu dazniu ta mažytė kolonele pajungta lygiagreciai su 16uku esanciu duryse(cia prancūzo darbas) tai ar palikti taip kaip yra dabar ir jungti tuos cypcikus pagal prancuza ar vesti naujai laida nuo komponento iki cypciko?
    koki magiuka ieskoti sioms kolonelems? dabar galiu isigyti pioneer deh p77mp arba 2din originalu vw maga kur paskutinėje foto?
    ka patarumėt daryti tokioje mano situacijoje, tikiuosi neatsibodo skaityti manosios istorijos
    Attached Images

Bookmarks

Rašymo taisyklės