čia garso izoliacija?tas pats kas nieko....
čia garso izoliacija?tas pats kas nieko....
pirmiausia reikia nulupti viską kas šiuo metu apklijuota,įskaitant ir tą orginalų pamušalą.palieki plikas skardas,tuomet kuo didesnį plotą stengiesi išklijuoti bitumu( išorine skarda),as mėgstu porą sluoksnių dėti,bet iš bėdos ir vienas tiks. ant to bitumo(išorinės skardos klijuoji poretą gumą(viena sluoksni),gali pirkti ''ligajos technikoj''.tuomet klijuoji bitumu vidine skardą,visą plotą pilnai. užtenka vieno sluoksnio,stengiesi uztaisyti visas skyles skardos. ant to bitumo vėl klijuoji pustą guma(vieną sluoksnį) . pagal garsiakalbio diametrą išsipjauni medinius žiedelius,meti lauk tą plastmasini podiumą. tvirtini žiedelius prie skardos,tik žiūrek kad nebūtų plyšių tarp žiedo ir skardos,jei tokių būtų,užtaisyk juos. kai kada tam tinka karšti klijai.
man šita vieta idomu, pas mane išorinė skarda išklijuota dviem sluoksniais bitumo o vidinė vienu sluoksniu butumu su folija, kai dariausi pagailėjau ant gumos, netikėjau kad duoda efektą. "abšyfkės" jau nelabai tolygiai užsideda. Klausimas ar padėtų kažką išklijuota pusta guma ant vidinės skardos ir kaip poto uždėti apdailą....![]()
kadangi bitumo tikrai nepagailėta nesinori visko plėšti lauk, todėl išorinė skarda jau liks kaip yra. Mašina Octavia 2002m midbosas Visaton WS17E, juo esu tikrai patenkintas. Tiesiog žieminės padangos gerokai triukšmingesnės, dėlto ir galvoju apie gumos klijavimą ir nžn ar verta....![]()
Bookmarks