+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 17 iš 17

Tema: Originalios aparaturos pritaikymas i kita masina

Hybrid View

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

čia garso izoliacija? tas pats kas nieko....

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata magius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    čia garso izoliacija? tas pats kas nieko....
    jei gali plačiau pakomentuok kodėl, kokias klaidas padarė, manau bus naudinga autoriui ir kitiems pvz man

Rašytojas Blogulis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    45
    Žinučių
    356

Pagal nutylėjimą

Citata Cezarijus rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jei gali plačiau pakomentuok kodėl, kokias klaidas padarė, manau bus naudinga autoriui ir kitiems pvz man
    nu kas gali būti naudos iš poros milimetrų izoliacijos?

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

pirmiausia reikia nulupti viską kas šiuo metu apklijuota,įskaitant ir tą orginalų pamušalą.palieki plikas skardas,tuomet kuo didesnį plotą stengiesi išklijuoti bitumu( išorine skarda),as mėgstu porą sluoksnių dėti,bet iš bėdos ir vienas tiks. ant to bitumo(išorinės skardos klijuoji poretą gumą(viena sluoksni),gali pirkti ''ligajos technikoj''.tuomet klijuoji bitumu vidine skardą,visą plotą pilnai. užtenka vieno sluoksnio,stengiesi uztaisyti visas skyles skardos. ant to bitumo vėl klijuoji pustą guma(vieną sluoksnį) . pagal garsiakalbio diametrą išsipjauni medinius žiedelius,meti lauk tą plastmasini podiumą. tvirtini žiedelius prie skardos,tik žiūrek kad nebūtų plyšių tarp žiedo ir skardos,jei tokių būtų,užtaisyk juos. kai kada tam tinka karšti klijai.

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata magius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tuomet klijuoji bitumu vidine skardą,visą plotą pilnai. užtenka vieno sluoksnio,stengiesi uztaisyti visas skyles skardos. ant to bitumo vėl klijuoji pustą guma(vieną sluoksnį)
    man šita vieta idomu, pas mane išorinė skarda išklijuota dviem sluoksniais bitumo o vidinė vienu sluoksniu butumu su folija, kai dariausi pagailėjau ant gumos, netikėjau kad duoda efektą. "abšyfkės" jau nelabai tolygiai užsideda. Klausimas ar padėtų kažką išklijuota pusta guma ant vidinės skardos ir kaip poto uždėti apdailą....

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

man šita vieta idomu, pas mane išorinė skarda išklijuota dviem sluoksniais bitumo o vidinė vienu sluoksniu butumu su folija, kai dariausi pagailėjau ant gumos, netikėjau kad duoda efektą. "abšyfkės" jau nelabai tolygiai užsideda. Klausimas ar padėtų kažką išklijuota pusta guma ant vidinės skardos ir kaip poto uždėti apdailą....
    išorinę skarda būtinai klijuok guma,bus minkštesnis priešbosis,ne toks kietas,nebaubiantis ir neskardus.o dėl vidinės skardos,manau turi užsidėt.guma juk spaudžiasi ,o ir pats apmušimas minkštai stovės ant durelių,išvengsi pačio apmušimo traškesių. beje kokia mašina?

Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

kadangi bitumo tikrai nepagailėta nesinori visko plėšti lauk, todėl išorinė skarda jau liks kaip yra. Mašina Octavia 2002m midbosas Visaton WS17E, juo esu tikrai patenkintas. Tiesiog žieminės padangos gerokai triukšmingesnės, dėlto ir galvoju apie gumos klijavimą ir nžn ar verta....

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

kadangi bitumo tikrai nepagailėta nesinori visko plėšti lauk, todėl išorinė skarda jau liks kaip yra. Mašina Octavia 2002m midbosas Visaton WS17E, juo esu tikrai patenkintas. Tiesiog žieminės padangos gerokai triukšmingesnės, dėlto ir galvoju apie gumos klijavimą ir nžn ar verta....
    yra išeitis klijuoti guma posparnius jie pas tave plastikiniai ar veilokas?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės