+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 17 iš 17

Tema: Originalios aparaturos pritaikymas i kita masina

Naujokas rytcka is on a distinguished road rytcka's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą Originalios aparaturos pritaikymas i kita masina

Sveiki, turiu tokia situaciją: gavau originalias kolonėles jos buvo išimtos iš seat leon kokių 2007-2008m mašinos. atrodo kaip naujos. tai va jos bus montuojamos i laguna 95m priekines duris, kurias išklijavau su garso izoliacine juosta. vakar viena kolonėlę pajungiau(prisukau su varztais prie duru bet tarpe liko ta izoliacinė juosta, garsiakalbis prisuktas labai stipriai nejuda nekliba) bet ji man groja kažkaip dusliai. tai kas čia kaltas dėlto? pati kolonėlė? ar pirma sujungti visas kolonėles ir tada žiūrėti kaip skambės?
    Kitas klausimas butu toks: originaliai pas mane sujungta yra taip kad aukstu dazniu ta mažytė kolonele pajungta lygiagreciai su 16uku esanciu duryse(cia prancūzo darbas) tai ar palikti taip kaip yra dabar ir jungti tuos cypcikus pagal prancuza ar vesti naujai laida nuo komponento iki cypciko?
    koki magiuka ieskoti sioms kolonelems? dabar galiu isigyti pioneer deh p77mp arba 2din originalu vw maga kur paskutinėje foto?
    ka patarumėt daryti tokioje mano situacijoje, tikiuosi neatsibodo skaityti manosios istorijos
    Attached Images

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Pas tave ant midbosų itariu bus uždėti antros eilės filtrai, tai nenuostabu, kad girdi tik duslius garsus, pajungsi piščialką ir viskas pasikeis.
    Kadangi prie piščialkų stovės kondikas originaliai, tai gali jungti, kaip prancūzai darė, tik kad ten laidai plonoki, tiek midbos'ams tiek tweeter'iams.
    Dėsi 2din į 95 metų laguną? Garso prasme, tai nieko padaraus iš to VW mago neišgirdau

Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą

nu siand gal pavyks viska susijungti ir tada bus aiskiau kaip skamba nes db pas mane kenvudas toks pagyvenes plius pas ji vienas isejimas neveikia ir butent neveikia vairuotojo puses
    bet tai del tu laidu ar pasikeis kasnors jei pravesiu storesnius, juk prejimas is euro jungties i kenvuda ten laidukai plonuciai?

Aktyvus magius is on a distinguished road magius's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

čia garso izoliacija? tas pats kas nieko....

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata magius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    čia garso izoliacija? tas pats kas nieko....
    jei gali plačiau pakomentuok kodėl, kokias klaidas padarė, manau bus naudinga autoriui ir kitiems pvz man

Rašytojas Blogulis is an unknown quantity at this point
    Registracijos data
    Oct 2008
    Vieta
    Lietuva
    Amžius
    44
    Žinučių
    356

Pagal nutylėjimą

Citata Cezarijus rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    jei gali plačiau pakomentuok kodėl, kokias klaidas padarė, manau bus naudinga autoriui ir kitiems pvz man
    nu kas gali būti naudos iš poros milimetrų izoliacijos?

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

pirmiausia reikia nulupti viską kas šiuo metu apklijuota,įskaitant ir tą orginalų pamušalą.palieki plikas skardas,tuomet kuo didesnį plotą stengiesi išklijuoti bitumu( išorine skarda),as mėgstu porą sluoksnių dėti,bet iš bėdos ir vienas tiks. ant to bitumo(išorinės skardos klijuoji poretą gumą(viena sluoksni),gali pirkti ''ligajos technikoj''.tuomet klijuoji bitumu vidine skardą,visą plotą pilnai. užtenka vieno sluoksnio,stengiesi uztaisyti visas skyles skardos. ant to bitumo vėl klijuoji pustą guma(vieną sluoksnį) . pagal garsiakalbio diametrą išsipjauni medinius žiedelius,meti lauk tą plastmasini podiumą. tvirtini žiedelius prie skardos,tik žiūrek kad nebūtų plyšių tarp žiedo ir skardos,jei tokių būtų,užtaisyk juos. kai kada tam tinka karšti klijai.

Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą

nu tavo ziniai jauciasi ta garso izoliacija efektas neispudingas bet yra sioks toks, o kokia turi buti normali garso izoliacija as zinau. o situ gamykliniu kolonkiu neatskirsi nuo to plasmasinio podiumo niekaip.
    Tai va vakar susidejau visas koloneles i vietas, pliusus lygtais gerai atsirankiojau bet vistiek darbiniame vw cady tokios koloneles daug geriau groja. tai gal cia magas kaltas delto?

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

garso izoliacija pusę garso išleidi lauk per skardas aš lieku prie tokios nuomonės arba daryti normaliai arba išvis nedaryti

Besidomintis Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus is on a distinguished road Cezarijus's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata magius rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tuomet klijuoji bitumu vidine skardą,visą plotą pilnai. užtenka vieno sluoksnio,stengiesi uztaisyti visas skyles skardos. ant to bitumo vėl klijuoji pustą guma(vieną sluoksnį)
    man šita vieta idomu, pas mane išorinė skarda išklijuota dviem sluoksniais bitumo o vidinė vienu sluoksniu butumu su folija, kai dariausi pagailėjau ant gumos, netikėjau kad duoda efektą. "abšyfkės" jau nelabai tolygiai užsideda. Klausimas ar padėtų kažką išklijuota pusta guma ant vidinės skardos ir kaip poto uždėti apdailą....

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

man šita vieta idomu, pas mane išorinė skarda išklijuota dviem sluoksniais bitumo o vidinė vienu sluoksniu butumu su folija, kai dariausi pagailėjau ant gumos, netikėjau kad duoda efektą. "abšyfkės" jau nelabai tolygiai užsideda. Klausimas ar padėtų kažką išklijuota pusta guma ant vidinės skardos ir kaip poto uždėti apdailą....
    išorinę skarda būtinai klijuok guma,bus minkštesnis priešbosis,ne toks kietas,nebaubiantis ir neskardus.o dėl vidinės skardos,manau turi užsidėt.guma juk spaudžiasi ,o ir pats apmušimas minkštai stovės ant durelių,išvengsi pačio apmušimo traškesių. beje kokia mašina?

Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

kadangi bitumo tikrai nepagailėta nesinori visko plėšti lauk, todėl išorinė skarda jau liks kaip yra. Mašina Octavia 2002m midbosas Visaton WS17E, juo esu tikrai patenkintas. Tiesiog žieminės padangos gerokai triukšmingesnės, dėlto ir galvoju apie gumos klijavimą ir nžn ar verta....

Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą

ei vyrai tema ne apie garso izoliacija o apie koloneles bei ju skambesi...

Registracijos data
    Jun 2007
    Amžius
    41
    Žinučių
    552

Pagal nutylėjimą

Citata rytcka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    ei vyrai tema ne apie garso izoliacija o apie koloneles bei ju skambesi...
    be paruošimo neskambės niekas, t.y. jeigu bentkaip sudėsi

Registracijos data
    Dec 2009
    Amžius
    40
    Žinučių
    34

Pagal nutylėjimą

nu bet tai magas ir turi didele itaka skambesiui ar ne?

Registracijos data
    Jul 2009
    Vieta
    Astana-Kazachstanas
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą

kadangi bitumo tikrai nepagailėta nesinori visko plėšti lauk, todėl išorinė skarda jau liks kaip yra. Mašina Octavia 2002m midbosas Visaton WS17E, juo esu tikrai patenkintas. Tiesiog žieminės padangos gerokai triukšmingesnės, dėlto ir galvoju apie gumos klijavimą ir nžn ar verta....
    yra išeitis klijuoti guma posparnius jie pas tave plastikiniai ar veilokas?

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

Citata rytcka rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nu bet tai magas ir turi didele itaka skambesiui ar ne?
    turi šiokią tokią
    groja kaip iš kibiro

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės