sveiki visi. turiu klausima. ar galima nuo vieno stiprintuvo tilto pajungti suba, o nuo kito komponentus?
nelabai įsivaizduoju..o kokio stiprintuvo pakatų komponentams?
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
tai jei nori nuo to pacio stiprintuvo pajungti komponentus ir suba tai kaip suprantu reikia keturiu poru lineiku, tiesa?
manau praverstų tamstai forumą paskaitinėt, nes juk visko kas domins į vieną temą nesurašysim
mane nedaug domina keli klausimeliai tik..
o forume yra atsakymai į daugumą klausimų, kurie gali kilt per pirmus "ligos" metus
groja kaip iš kibiro
o dabar pasinaudok tuo daigtu kur ant pečių, ir prisimink antros klasės matematikos žinias. jau pasiruošei? dabar taip, palengva, neskubėdamas (gali naudotis skaičiuotuvu) padaugink 4 iš 2 (porų kaip sakei), kiek gauname? tai tu teisus 8. t.y nuo 4 lineikų porų jungiami 8 kanalai, paaiškink man dirbam nx tiek mašinoje reikia? namų kiną 7.1 jungsi ar kokį biesą?
bosui + komponentam pajungti pilnai užteneka 2 porų (arba kitaip 4 lineikų), t.y 4 kanalų. nors nesunkaii galima išsiversti ir su 2 kanalais, bet netenkame boso valdymo iš grotuvo. grotuve gali būti 3 poros (viso tada bus 6vienetai) lineikų, ai bus jungiama priekis/galas/bosas ar ktos variancijos. bet dievaži tik ne 8 poros, nes tokį kuris jungtų pokanaliai trijuostę tu man nepanašus
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
supratau..paskutinis klausimas.noriu pasikeisti laidus kolonelem pajungom nuo mago..laidus reikia keisti nuo pat euro fyskes, taip?negalima kazkur vidury nupjaut ir prijunt naujus?jeigu nuo pat fyskes tai kaip istraukt tuos metaliukus kurie fyskej yra, kad prijunti nauja laida?
dės prastesnius, arba plonesnius pirma išsiaiškink ar nebus problemų su pravedimu, nes ties durimis kur ties lankstais kartais kai eina fiškė būna nemažai problemų pravesti naujus laidus, geriau mesti europine fiske ir sujungti tiesiai nuo grotuvo, per kokias nors rimtesnias jungtis sumaunamas
desiu geresnius ir storesnius laidus. dekui uz atsakymus
Bookmarks