Jeigu padarytas mokėjimas o prekė negauta, su sąlyga, kad mokėjimas yra įvardintas, kaip atsiskaitymas už prekę/paslaugą tuomet tai ne į banka reikia kreiptis, o į policija dėl sukčiavimo. Bet neesu garantuotas. reiktu teisininko patarimo.
Pradžioj taip ir bandysiu, eit į banką, jei ne tai policijoj turiu pažystamų, gal ten ką patars.
Dma sumokėjo, o lenikas trynė kad išsiuntęs buvo, bet vėl jam gryžo nes adresą buvo blogai parašęs ir tt. Faktas kad jau daug laiko praėjo, o priešbosių taip ir nėra pas DMA
Leniko ir kukulio net el. paštai vienodu vardu: Kęstučio Leniko
Manau tas sukčius skaito forumą,tai tegul šiandien susisiekia su nukentėjusiais ir susitaria dėl daiktų persiuntimo ar pinigų gražinimo. P.S Kol laikas pamąstyk žmogau ko privirei,nes po to verksi ir atgailausi. Prisikiaulinai,tai dabar nors vyriškai pasielk.
istraukos is kito forumo, tikiuosi pades:
dom rašė:nėra čia ko pasakoti, pasiūlo PS, paskui verkia, kad PS priblokino, pinigus grąžins ryt. .poryt, užryt. .. paskui.. ..dingau.
Toptopas rašė:papasakok plačiau, nes mažoka naudos iš tos pavardės. Vargu ar prisistatinės tuo vardu, bandydamas apgaut kitą veikėją
dar toks Kęstutis Lenikas yra- sukčius , mane jau išdūrė
pardavinėja PS, gali ir čia užsukti
Kęstutis Lenikas , gyvena Vilniuj laikinai, šiaip pas mama ,,ant pečiaus" laikosi Volungės g. 19-15, Alytus
Nickai pagrinde: Klenikas, mailas -Klenikas@gmail.com
žinau, kad esu ne aš vienas išdurtas, jis laukia kol mano kantrybės išseks
Regis jis tuo verčiasi,turite surinkti kuo daugiau medžiagos apie nukentėjusius ir kreiptis į pareigūnus. Grėstų rimtesnė baudžiamoji atsakomybė. Nuvažiavęs gali i nosi duoti,bet tai daryti neprotinga. Vėliau patys bylinėsis už kūno sužalojimą(turiu pamoką). Gal artimieji normalūs ir atsiskaitys be problemų. Geras padla...
Manau paspręsim situacija, turiu keletą žmonių kurie kurkas artimesni jam, bei alytiškiai. Bet nesitikėjau iš jo tokio poelgio......
http://www.frype.lt/friend/?3030828
http://lt-lt.facebook.com/people/Kes...00000105323639
Gal čia tas gražuolis
Siūlyčiau ir į banką kreiptis,kad susisiektu su tuo žmogumi į kurio sąskaita pinigai nukeliavo,greit atsilieps . Nemanau kad bankas nori turėti tokių "klientų". Pats bankas ir į policiją perduos.
P.S. Jai yra butinybė ,turiu galimybę apie šią situaciją pakalbėt su prokurore,gal ką patars/padės.....
Šiandien kai atsilaisvinu, pirmu taikiniu į banka ir varau.
Tik ką sakyt, ar teisybę ar netyčia ne tam pinigus pervedžiau?
nu kiauras tai tikrai, as nesuprantu kur tokioj Lietuvoj pasislepsi. Ir ar verta del tu keliu kapeiku taip sudintis.
Bet pasakysiu kad ir patys turime kazkuo apsidrausti, atejo toks laikas kai negalima taip lengvai pasitiketi.
tel.865979181
Žinau, pats per pašta esu taip pirkęs. Pinigus sumoki, tada paėmi daiktą, bet taip pat negali būti 100 proc tikras, gali būt dėžė to daikto, o viduj plyta ar dar kas. Tu nesumokėjęs negali siuntinio atplėšt, pažiūrėt ar yra ten tas daiktas. Be to jau pašnekėjau su pažystamu policininku, sako pareiškimą rašyt ir bandys padėt.
Tai va, nukentėję nuo leniko vienykimės, už daugiau apgaulių ilgiau sėdės
jo blem, tikrai taip nesielgiama. Forumiečiai, nepalikit šito ramybėj ir informuokit kaip visas šis reikalas baigsis.
Čia tas kur ankščiau dėl braxų forume svaigo, o dabar dėl poros šimtų lt šūdinasi ?
Esu pirkęs kažkada iš jo stiprintuvą, bet mokėjau atsiimdamas.
gal kas pasivoge jo duomenis ir piknaudziauja jo nicku forumuose?
megstu srauta!
Kiek pamenu esu pirkes is jo brax, pats vaziavau i alytu pasiimt bet atveze ne lenikas jis tipo negalejo tai atsiunte draugeli.
Buvau banke, sužinojau kad adresas kur anksčiau buvo rašyta, teisingas: Volungės 19-15, Alytus, ryt einu su visais duomenim į policiją.
kiek zinau turi buti pakankama suma ,kad mentai kazinko griebtusi, siaip tai smulkus chuliganizmas ir tai kazin ar bus keliama byla.
siulyciau paciam nulekti i vieta ir asmeniskai pasikalbeti.
tel.865979181
Pirkau iš jo Fostex'us- atsiuntė. O vat Morelių- ne... Kas pasikeitė jo smegeninėj?
Mindaugas 869980106
Bandysim pradžioj taikiai, o paskui gal kaip extrymas siūlė
manau nieko nelaukiant reikia kreiptis i policija... jei ten nieko gero nepesi.. pranesk.. pabandysiu vienokiu ar kitokiu budu pagelbet..
manau reikia geros pamokos, kad ateity zmones pagalvotu pries darydami tokius dalykus.. paskutiniu metu sitas forumas patapo prieglobsciu sukciam, apgavikam ir perpardavinetojam.. darykim tvarka.. pradziai siulau skelbimu srityje paciame virsuje sukurti nauja tema, kur rasomi skundai ir nepasitenkinimai pirkimais pardavimais.. taip zmones zinos i ka reikia atkreipti demesi, kas sukcius o kas ne.. as pradziai pora riebiu postu irgi galesiu parasyti...
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Taip pat jis ir ipod'us pardavinėjo.
http://uzdarbis.lt/t130536/parduodu-...-juodas-270lt/
Bookmarks