Jau byla išaiškinta, Kęstučiui Lenikui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir byla perduota Alytaus rajono apylinkės teismui, sprendimo priėmimui. O sakėt, kad policija nedirba.
Jau byla išaiškinta, Kęstučiui Lenikui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir byla perduota Alytaus rajono apylinkės teismui, sprendimo priėmimui. O sakėt, kad policija nedirba.
Labai norėtusi tam Kęstučiui Lenikui į akis pažiūrėti per teismo posedį...
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
Dėl kitų nežinau, bet galėtų mano pavyzdžiu pasekt, nes tokių ne vienas yra.
tai kad berods išsivartė, kiek nukentėjusysis sakė.
Taip, moka meluot, tai išsisuko. Man sakė kad dirba, negali pinigų išsiūst, teismui sakė kad nedirbantis, kad jis prašė palaukt pinigų, o aš nesutikau laukt, laukiau labai ilgai ir daug kartų tik po pasižadėjimo gražint pinigus jis vis pradingdavo kaip į vandenį, nei prisiskambinsi, nei į žinutes atrašydavo ir tt.. Tame ir esmė kad niekas daugiau neparašė pareiškimų. Nes jis dabar doras pilietis, neteistas. Vienu žodžiu mūsų teismas pats humaniškiausias teismas pasaulyje sukčiams, vagims ir pedofilams. Bet to aš nežadu palikt, bus dar teismas ne vienas. Prašau dar kartą, visų nuo Kęstučio Leniko nukentėjusių rašyt pareiškimus.
kas belieka... imk geriau beisbolo lazda i rankas ir nuvaziuok pas ji arbatos isgerti
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
kokie kalejimai ,mestelt per ausį porą kartų ir viskas ,nieks dėl tiek į kalėjima nesodins ,o ir pačiam ant dušios geriau butų
Ot blet sekasi balvonams.
Tai juokiasi dabar namie, tai linksma jam.
Nieko baisaus, pasaulis nedidelis, laikas bega...
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
pinigus bent atgavai???
u-dimension 40xs, u-dimension 20vs
Neatgavau pinigų
o kiek nuplėšė iš taves? jei 100 nesiekė tai 50% kad neatgausi dengiu savo
100lt siekia
krc...žiauru blin..
na, o Andriust malačius, nenuleisk rankų, labai džiugu, kad yra tokių žmonių kaip tu
860472978
Žilvinas
Jau rašiau, kad teismas patikėjo eilinėms jo melagystėms, kad jis prašė manęs palaukti pinigų, o aš mat blogietis padaviau jį į teismą. Galima sakyt, kad teismas išklausė tik sukčiaus nuomonę ir ja patikėjo, o nukentėjęs liko kaltas. Kol kas susitaikyti nesiruošiu
geriau ne ant teismo babkes, o porai veikėjų,kad kojas pasukaliotų, viena kart gerai gaus ,kita kart,praeis noras
Muzika tai garsai ir virpesiai
Taip, šiandien gavau morelius
Mindaugas 869980106
Manau kad jis dar ne vieną kart turės problemų jei taip elgiasi.
tai kaip viskas baigėsi?
Bookmarks