+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 117

Tema: Būkite budrūs, sukčių pasitaiko ir čia --- AUKCIJONAS - Buitinis stiprintuvas Marantz

Hybrid View

Naujokas andriust is on a distinguished road andriust is on a distinguished road andriust is on a distinguished road
    Registracijos data
    Jun 2010
    Vieta
    Ukmergė
    Žinučių
    55

Pagal nutylėjimą

Sveiki. Nupirkau stiprintuvą iš kukulio, nes kukulis sakė kad atvortkė neperveda pinigų,
    aš pervedžiau pinigus, patvirtino kad gavo, žadėjo kitą dieną atsiūsti, bet taip ir nesulaukiau, į tel neatsiliepė nors normalus signalas, vėliau tel visad išjungtas, į žinutes forume taip pat neatrašė. Laidavo už jį Lenikas, porą kart parašė kad padės išspręst problema, bet viskas bergždžiai, dabar ir jis pradingo, nieko neatrašo. Radau anksčiau forume tą patį stiprintuvą kažkada pardavinėjo lenikas už 300lt ir tel tas patas buvo parašytas kuriuo man kukulis rašinėjo, įtariu kad kukulis ir lenikas gali būti tas pats asmuo, kaip jau kažkas pastebėjo. Sakė kad pinigų labai staigiai reikia, tai aš tą patį vakarą pervedžiau iš seb į seb banką kaip jis sakė motinai Irenai Sereičikienei.
    Norėčiau kad patartumėt ką tokiu atveju daryti, nes man taip pirmą kart nutiko, kiek aš forume pirkau viskas vyko sklandžiai iki šiol. Gal kas pažysta tą veikėją ir galėtų pagelbėti kokia informacija apie kukuli ar leniką. Ačiū

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

na aš tik vieną variantą matau, gauti kontaktus ir gerai į skūrą
    geriausiai būtų per kokius kelio sąnarius, kad užėjus šalčiams prisimintų savo grieką....
    šiukšlė čia ne žmogus jei taip elgiasi

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės