Na mašinoje tas garsas pasiliks visam, tiesiog ji skolinta iš tėvo kol mano yra "restauruojama". Tad tėvui ta mintis nepatinka jog bus pjaustomos apšyfkės ir palangė. O gale aš atjungiau originales nes jos jau baubė kaip briedis santa liučyja traukdamas girioje. Aš puikiai suprantu jūsų ta siūlymą apie duris ir podiumus, bet matot man tas nelabai gaunasi, jei gautusi kaip aš noriu tai į galą dėčiau dls 428 kurios senai mėtosi nenaudojamos ir tada į prieki komponentus geresnius. O dabar man tiesiog svarbu gražinti kažkiek grojimo ir tiek, nes aš pats kaip ir sudrožiau tas originalias turbūt pastoviai visu garsu klausydamas.
Tai va mane domintu turbūt tokie klausimai 200lt +/- 50lt į prieki originalias vietas kas geriausia, nes kiek supratau skaitydamas čia temas tai yra jog kai kurie komponentu priešbosiai kaip ir būtinai turi groti iš "dėžiu", o ten kaip tokio dalyko ir nėra.
O antra domintu galas 100lt +/- 50lt ir mintys tokios ar kioksus dėti ten, ar kokius komponentu priešbosius be "pisčialku." ir geriau ar i dėžes originalias ar sukti prie skardos palangės. Žinau, čia gan nelogiškas mano toks noras, bet tik taip išeina paprasčiausiai

Nebesinori su briedžiu choru važinėti, gėda ir žmogų šalia pasodinti jau važiuojant, nes dabar skambesys kaip iš kokio seno VEF imtuvo ..

Bookmarks