+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 26 iš 26

Tema: Pigiai e36 i standartines vietas

Hybrid View

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    49
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata compaq rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Na mašinoje tas garsas pasiliks visam, tiesiog ji skolinta iš tėvo kol mano yra "restauruojama". Tad tėvui ta mintis nepatinka jog bus pjaustomos apšyfkės ir palangė. O gale aš atjungiau originales nes jos jau baubė kaip briedis santa liučyja traukdamas girioje. Aš puikiai suprantu jūsų ta siūlymą apie duris ir podiumus, bet matot man tas nelabai gaunasi, jei gautusi kaip aš noriu tai į galą dėčiau dls 428 kurios senai mėtosi nenaudojamos ir tada į prieki komponentus geresnius. O dabar man tiesiog svarbu gražinti kažkiek grojimo ir tiek, nes aš pats kaip ir sudrožiau tas originalias turbūt pastoviai visu garsu klausydamas.

Tai va mane domintu turbūt tokie klausimai 200lt +/- 50lt į prieki originalias vietas kas geriausia, nes kiek supratau skaitydamas čia temas tai yra jog kai kurie komponentu priešbosiai kaip ir būtinai turi groti iš "dėžiu", o ten kaip tokio dalyko ir nėra.
    O antra domintu galas 100lt +/- 50lt ir mintys tokios ar kioksus dėti ten, ar kokius komponentu priešbosius be "pisčialku." ir geriau ar i dėžes originalias ar sukti prie skardos palangės. Žinau, čia gan nelogiškas mano toks noras, bet tik taip išeina paprasčiausiai Nebesinori su briedžiu choru važinėti, gėda ir žmogų šalia pasodinti jau važiuojant, nes dabar skambesys kaip iš kokio seno VEF imtuvo ..
    Tad važiuok pas masterį - kad nesubjektyviai padėtų.
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Jaunius compaq is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2009
    Žinučių
    24

Pagal nutylėjimą

Citata Vilmantas rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Tad važiuok pas masterį - kad nesubjektyviai padėtų.
    Aš nemanau jog čia nėra žmonių kurie galėtu patarti, manau net ir Tu turetum šiokia tokia nuomonę pagal mano kriterijus, bet kažkaip niekas nepasako. Perskaičiau gan nemažai čia temu ir kaip bebutu gaila daug kas atsakymo su mažais pinigais čia nesulaukia.

Jei jau taip rekomenduojama viska į prieki sukišti tai va dar variantas į prieki Alpine SPG-13CS gamyklines vietas, vertesnis variantas? nes kaip supratau Hertzai, Magnatai, bošmanai nurašomi iškarto. Kaip ground zero firma? jei imant konkrečiai GZRC 13X?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės