Taigi atėjo tas laikas, kai pribrendo reikalas upgrade'ui. Mašinoje kolkas viskas gamykliška. Biudžetas nėra didelis, o kadangi nėra net rimtesnio mago (buvau įsidėjęs pigų panasonic - pagrojo ir sugedo, o ką jau kalbėti apie garso kokybę), nusprendžiau pradėti nuo jo. Taigi taip, šitam reikalui galėčiau skirti ~400-500lt. Žinoma, dairausi į naudotus. Esmė tame, kad labai norisi tos garso kokybės, na bet dėl tam tikrų priežasčių greičiausiai teks orientuotis ties mp3 lygio kokybe. Taigi iš šito kyla klausimas: ką rinktis, kad maksimaliai išnaudočiau mp3 kokybę ir kad neblogai grotų cd karts nuo karto? Ar verta žiūrėti tuos senus magus (be mp3 palaikymo), ar ir naujesni galėtų atgroti tą mp3 kokybės ribą? (kalbu apie tą pačią kainą) Pagrinde domėjausi alpine ir jvc, tai kaip supratau alpine labiau atsiskleidžia su stiprintuvais, o jvc garsiakalbius jungiant tiesiai nuo mago (kaip supratau jie būtent pasižymi žemais ir aukštais dažniais, kas man ir yra svarbu, nes būtų klausoma hip hop stiliaus muzika). Kadangi galingumas man yra tikrai ne pirmoje vietoje, tai stiprintuvo dėti kaip ir neplanuoju, taigi reiktų mago, kuris grotų taip sakant "iškart". Toliau manau kas be ko sektų visi laidai, medžiagos durims ir kažkokie komponentai (žinau, kad prieky 16cm, gale 13cm). Čia iškyla dar viena problema - į gamyklines vietas kiek žinau tilptų tikrai ne bet kokie komponentai (pilnai nenusileistų langas), o podiumų daryti labai nenorėčiau, nebent tikrai nėra kitos išeities - siauresnių garsiakalbių. Taigi šioje vietoje esu šiek tiek pasimetęs. Kolkas esu numatęs tik tiek pakeitimų (apskritai mago ir komponentų biudžetas būtų ~700-800lt), vėliau gal galvočiau kažką apie žemus dažnius. Jei kažkur kažką ne taip parašiau, labai nepykit, būčiau labai dėkingas už patarimus. Tai tiek, dėkui.
Bookmarks