Ne pagal tuos kriterijus ieškai mago. Magas, kuris tiesiog išbezdės mp3, bus nieko vertas, reikia ieškoti aplamai grojančio daikto. Ar jis bus su mp3 atkūrimu ar ne, čia priklauso tik nuo tavo poreikių. Geriau klausyti flac formato konvertuoto į tą cda, nei mp3, bet manau jeigu klausai daug ir įvairios muzikos, geriau imti su mp3, nes tikrai norėsi išsikepti kompaktą, kuriame bus daugiau nei 20 dainų... Kadangi pats išbandęs esu tik kelis magus, tai nelabai ką galiu tau pasiūlyti, bet kiek esu perskaitęs šiame forume, daug atsakymų yra, kokį magą pirkti už tavo sumą... Pasiieškok, ilgai netruksi. Kas liečia garsiakalbius, gale jų nereikia. Ypač jeigu jie duryse. Bent jau man, tai kai groja priekis, ir garsiakalbiai gale duryse, garsas pjaunasi, ir negaliu pakęsti tokio skambesio. Kiek skaičiau, ir jeigu neklystu, tai nuo mago jungti tinka Focal lyg ir A klasė... Tiksliai nežinau. Žodžiu, skaityk jau atsakytas temas ir susidėliosi sau aparatūrą. Tik patarimas - nusipirkus magą, pirmiausia susitvarkyk duris (vibro-garso izoliacija), o tik tada dėkis garsiakalbius.
Bookmarks