+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: Aparatura i Vectra b

Jaunius Paul is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą Aparatura i Vectra b

Taigi atėjo tas laikas, kai pribrendo reikalas upgrade'ui. Mašinoje kolkas viskas gamykliška. Biudžetas nėra didelis, o kadangi nėra net rimtesnio mago (buvau įsidėjęs pigų panasonic - pagrojo ir sugedo, o ką jau kalbėti apie garso kokybę), nusprendžiau pradėti nuo jo. Taigi taip, šitam reikalui galėčiau skirti ~400-500lt. Žinoma, dairausi į naudotus. Esmė tame, kad labai norisi tos garso kokybės, na bet dėl tam tikrų priežasčių greičiausiai teks orientuotis ties mp3 lygio kokybe. Taigi iš šito kyla klausimas: ką rinktis, kad maksimaliai išnaudočiau mp3 kokybę ir kad neblogai grotų cd karts nuo karto? Ar verta žiūrėti tuos senus magus (be mp3 palaikymo), ar ir naujesni galėtų atgroti tą mp3 kokybės ribą? (kalbu apie tą pačią kainą) Pagrinde domėjausi alpine ir jvc, tai kaip supratau alpine labiau atsiskleidžia su stiprintuvais, o jvc garsiakalbius jungiant tiesiai nuo mago (kaip supratau jie būtent pasižymi žemais ir aukštais dažniais, kas man ir yra svarbu, nes būtų klausoma hip hop stiliaus muzika). Kadangi galingumas man yra tikrai ne pirmoje vietoje, tai stiprintuvo dėti kaip ir neplanuoju, taigi reiktų mago, kuris grotų taip sakant "iškart". Toliau manau kas be ko sektų visi laidai, medžiagos durims ir kažkokie komponentai (žinau, kad prieky 16cm, gale 13cm). Čia iškyla dar viena problema - į gamyklines vietas kiek žinau tilptų tikrai ne bet kokie komponentai (pilnai nenusileistų langas), o podiumų daryti labai nenorėčiau, nebent tikrai nėra kitos išeities - siauresnių garsiakalbių. Taigi šioje vietoje esu šiek tiek pasimetęs. Kolkas esu numatęs tik tiek pakeitimų (apskritai mago ir komponentų biudžetas būtų ~700-800lt), vėliau gal galvočiau kažką apie žemus dažnius. Jei kažkur kažką ne taip parašiau, labai nepykit, būčiau labai dėkingas už patarimus. Tai tiek, dėkui.

Jaunius egiss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2010
    Žinučių
    13

Pagal nutylėjimą

Ne pagal tuos kriterijus ieškai mago. Magas, kuris tiesiog išbezdės mp3, bus nieko vertas, reikia ieškoti aplamai grojančio daikto. Ar jis bus su mp3 atkūrimu ar ne, čia priklauso tik nuo tavo poreikių. Geriau klausyti flac formato konvertuoto į tą cda, nei mp3, bet manau jeigu klausai daug ir įvairios muzikos, geriau imti su mp3, nes tikrai norėsi išsikepti kompaktą, kuriame bus daugiau nei 20 dainų... Kadangi pats išbandęs esu tik kelis magus, tai nelabai ką galiu tau pasiūlyti, bet kiek esu perskaitęs šiame forume, daug atsakymų yra, kokį magą pirkti už tavo sumą... Pasiieškok, ilgai netruksi. Kas liečia garsiakalbius, gale jų nereikia. Ypač jeigu jie duryse. Bent jau man, tai kai groja priekis, ir garsiakalbiai gale duryse, garsas pjaunasi, ir negaliu pakęsti tokio skambesio. Kiek skaičiau, ir jeigu neklystu, tai nuo mago jungti tinka Focal lyg ir A klasė... Tiksliai nežinau. Žodžiu, skaityk jau atsakytas temas ir susidėliosi sau aparatūrą. Tik patarimas - nusipirkus magą, pirmiausia susitvarkyk duris (vibro-garso izoliacija), o tik tada dėkis garsiakalbius.

Ekspertas/EMMA Lietuva atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough atvortke will become famous soon enough
    Registracijos data
    May 2004
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    35
    Žinučių
    3,235

Pagal nutylėjimą

Už pigiai rinkdamasis geriau nejudink originalių priešbosių. Vibro/garso izoliacija pasidaryt pirmiausia prieš keičiant ką nors...
    www.audiokonkurentai.lt
    864886688
    tiesiog atsuktuvas

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Juolab vectriniai priešbosiai, dar labai normaliai groja ir yra labai jautrūs, kas tavo atveju labai naudinga jei nuo mago jungsi Pas vectras kiek žinau dviejų rūšių priekis yra, vienose trijuostė sudėta kituose dvijuostė, kaip ten su komplektavimu nežinau, bet jai gautusi nuo originalios dvijuostės į originalią trijuostę peršokt, būtų visai neblogai
    Ir tavo muzikai siūlau pagalvoti apie žemadažnį gale.

Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Dėkui už patarimus. Pasiskaičiau apie įvairius magus. Kyla klausimas: kurie būtent modeliai būtų labiausiai "grojantys"? Pvz. skelbimuose radau alpine cda 9857R, 105, 9884, 9855, 9856. Na dar radau pioneer P77 bei jvc sh 909 ir 9101, bet idomu ar dar gros jie gerai.

Naujokas April is on a distinguished road April's Avatar
    Registracijos data
    Nov 2009
    Vieta
    Lentvaris
    Amžius
    34
    Žinučių
    66

Pagal nutylėjimą

Citata Paul rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dėkui už patarimus. Pasiskaičiau apie įvairius magus. Kyla klausimas: kurie būtent modeliai būtų labiausiai "grojantys"? Pvz. skelbimuose radau alpine cda 9857R, 105, 9884, 9855, 9856. Na dar radau pioneer P77 bei jvc sh 909 ir 9101, bet idomu ar dar gros jie gerai.
    P77 gal?

Naujokas makai is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2007
    Žinučių
    39

Pagal nutylėjimą

alpine 9855
    Alytus 2008 SQ Experienced Unlimited 3pls. Kaunas 2008 SQ Experienced Unlimited 1pls. 2008 SQ Experienced Unlimited Lithuania Champion.

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

man grojimu p77 labiau patinka nei 9855, nes p77 grojimo braižas šiek tiek šiltesnis ir nerėžia taip ausies kaip 9855, nes 9855 geriau tinka elektroninei muzikai, kuri yra labiau "rėkianti".

Naujokas makai is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2007
    Žinučių
    39

Pagal nutylėjimą

na man alpina nieko nereke reik naudot daikta kaip priklauso
    Alytus 2008 SQ Experienced Unlimited 3pls. Kaunas 2008 SQ Experienced Unlimited 1pls. 2008 SQ Experienced Unlimited Lithuania Champion.

Savas ErnasGTD is on a distinguished road ErnasGTD's Avatar
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Žinučių
    571

Pagal nutylėjimą

nesakiau , kad ji rėkia, tik jos grojimo braižas yra šiek tiek aštresnis už p77.

Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Turbūt vieningos nuomonės šiuo klausimu nebus, tai paklausiu kitaip: ar pasirinkęs vieną iš jų (9855, 9815 ir p77) neprašausiu? Beje, kiek skaičiau apie jų garsą, tai manau, kad p77 man gal labiau turėtų tikti pagal muzikos stilių, o ir labai rėžiančių aukštų dažnių nemėgstu.

Kurčias Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio will become famous soon enough Black Scorpio's Avatar
    Registracijos data
    Jul 2007
    Vieta
    Marijampolė
    Amžius
    40
    Žinučių
    2,678

Pagal nutylėjimą

pats važinėjau jau ne pirmi metai su Vectra B, tai paantrinsiu anksčiau išsakytai nuomonei: jeigu originalųs garisakalbiai sveiki nekišk prie jų nagų

kas liečia P77 tai tikrai daugelio išmėgintas grotuvas ir daiktas tikrai geras BET sunkoka bus rasti su gero stovio lazeriu
    Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...

Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Dėl garsiakalbių tai taip, manau kolkas užteks, tik su galu nežinau ką daryti, gal tie galiniai jau i pabaigą eina mano, nes groja tai jie labai prastai. Dėl mago tai manau ir žiūrėsiu P77, visgi keli variantai yra, tai kažkaip reiks bandyti patikrinti tą lazerį.

Jaunius egiss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2010
    Žinučių
    13

Pagal nutylėjimą

Citata Paul rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dėl garsiakalbių tai taip, manau kolkas užteks, tik su galu nežinau ką daryti, gal tie galiniai jau i pabaigą eina mano, nes groja tai jie labai prastai. Dėl mago tai manau ir žiūrėsiu P77, visgi keli variantai yra, tai kažkaip reiks bandyti patikrinti tą lazerį.
    O nejungti galo negali?

Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Radau toki daikta: Sony Cdx-f7750s. Galima butu paimti dvigubai pigiau nei p77 ar kokia normalesne alpine. Ka manot apie ji? Ar grotu nors kazka jis and mano stock vectros garsiakalbiu? Beje, suba paemiau rockford fosgate p1, nerekit tik labai, kad lievas - pats zinau, ir pirkau su ta mintim, kad beveik uz dyka kainuoja ir nieko is jo ten nesitikejau, tik kad grotu nors kazka is zemesniu dazniu ir buvo labai idomu paciam deze pasidaryt, o rezultatas labai nustebino, likau labai patenkintas (bent jau is pinigines puses ). Kolkas jis stovi namie, bet nusipirkus maga nesiu i masina ir tada jau galvosiu ar man jo uztenka ar ne.

Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Po ilgo ieškojimo pavyko paimti sh909, įspūdžiai nerealūs. Nieko geresnio mašinoj neesu girdėjęs labai gražiai groja net su gamykliniais garsiakalbiais, atrodo, kad atsikimšo ausys . Nu jėga magas. Dabar iškilo naujas klausimas, reikia subo stiprui laidų. Žiūriu pilna visokiausių komplektų yra, tai susimąsčiau, ar yra skirtumas kokios firmos laidai? Jei taip, tai kokius ir kur geriau žiūrėti? Ar išvis geriau ne komplektą pirkti, o atskirai laidus? Stipras jbl gto 3501, 225w rms prie 4 omų ir 360w prie 2 omų. Na turbūt ne iš grojančių jis skaitosi, bet pradžiai bus gerai. Ir beje, galvoju apie storesnius laidus iškart, kad rezervo būtų, jei nuspręsčiau kada keisti stiprą ar dar ir priekį nuo stipro jungti. Dar vienas klausimas, ar užtenka rf p1 150w rms subui 2x2.5mm2 akustinio laido?

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės