+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 16 iš 16

Tema: Aparatura i Vectra b

Hybrid View

Jaunius Paul is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Dėl garsiakalbių tai taip, manau kolkas užteks, tik su galu nežinau ką daryti, gal tie galiniai jau i pabaigą eina mano, nes groja tai jie labai prastai. Dėl mago tai manau ir žiūrėsiu P77, visgi keli variantai yra, tai kažkaip reiks bandyti patikrinti tą lazerį.

Jaunius egiss is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2010
    Žinučių
    13

Pagal nutylėjimą

Citata Paul rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Dėl garsiakalbių tai taip, manau kolkas užteks, tik su galu nežinau ką daryti, gal tie galiniai jau i pabaigą eina mano, nes groja tai jie labai prastai. Dėl mago tai manau ir žiūrėsiu P77, visgi keli variantai yra, tai kažkaip reiks bandyti patikrinti tą lazerį.
    O nejungti galo negali?

Jaunius Paul is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2010
    Amžius
    33
    Žinučių
    9

Pagal nutylėjimą

Radau toki daikta: Sony Cdx-f7750s. Galima butu paimti dvigubai pigiau nei p77 ar kokia normalesne alpine. Ka manot apie ji? Ar grotu nors kazka jis and mano stock vectros garsiakalbiu? Beje, suba paemiau rockford fosgate p1, nerekit tik labai, kad lievas - pats zinau, ir pirkau su ta mintim, kad beveik uz dyka kainuoja ir nieko is jo ten nesitikejau, tik kad grotu nors kazka is zemesniu dazniu ir buvo labai idomu paciam deze pasidaryt, o rezultatas labai nustebino, likau labai patenkintas (bent jau is pinigines puses ). Kolkas jis stovi namie, bet nusipirkus maga nesiu i masina ir tada jau galvosiu ar man jo uztenka ar ne.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės