+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 35

Tema: Pagalbos montuojant garso sistemą

Hybrid View

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Aš pirkau už 170lt. po perdarymo kaina atsistojo, gan nemaža, bet ir rezultatas nenuvylė, pardaviau už 700 lt. iškeliavo į Italiją, bet pas mane buvo aukso spalvos limituotos serijos, Lietuvoje už jį daug negausi, nes į jį reikia dar investuoti nemažai, kad užgrotų jis yra pakankamai senas, kondikus reikia keisti, apsaugą papildomą sumontuoti nors nėra būtina nuo vartotojo viskas priklauso, ebay tas variantas jau kabo apie puse metų

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

kas liečia bosą esu tokį turėjas plastmasės gabalas, nieko gero iš jo neišspausi, elipsės šiame forume aplamai neaptarinėjamos, jei sugalvosi pasilikti sau stiprintuvą tai įsigyk priekiui normalius komponentus, pasiruošk duris ir tada junk jau nuo stiprintuvo, bosui įsigyk paprastesnį stiprintuvą su tinkamu damping factor, vienu žodžiu pas tave šiuo metu tik stiprintuvas tinkamas kokybiškui garsui.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės