Todel, kad žmonės dar ne tokias sistemas padaro be jokių kondikų, jei gerai sutvarkyta instaliacija... Bent jau pas mane du stiprintuvai, nors aš ir nebanžiau savo daiktų kankint, bet mirgsėjimo jokio... komponentams 20, subui 50 mm^2... Nežinia, gal pas tave kitame reikale bėda, belieka jungti tavo kondiką ir, jei padės, daugiau sliekų neieškot
Aš ir neiškosiu jei viskas bus OK. Nebent vasara iš neturėjimo ka veikt pasinaudosiu Gincės patarimais
Na pagaliau pajungiau kondika Problemos nedingo, bet ryskiai sumazejo Bent tiek gerai :P
Kad ir kiek jam kartosit, kad laiduose gali būti bėda, jis vistiek laikysis savo ir sakys, kad laidais yra patenkintas - tik lempos mirgčioja
Manau čia dar gali būti akumuliatorius kaltas dėl šitos vargliavos.
Pizė ko tie laidai jum kliūna? 63mm čia daugiau negu reike. Ir nep..kit man proto. Netokes sistemas matęs su tokiu pat laidu pajunkta.
Kondikas tai nepats pigiauses, bet ir neišbrangiausių, toks vidutinis firmos nepamenu toks juodas krč .
Matavau akumą tai rodė 12 voltų, o užkūrus - 14 laidų gale. Sujungus viską ką įmanoma rodo - 13.5, o pagarsinus šokinėja nuo - 13 iki - 13,5. Įtariu, kad tiek akumas tiek generatorius geri. Niekas nieko gero nepasakot, tik Gincė patarė naudingai. Pasinaudosiu jo patarimais ir turiu toky jausmą, kad dings mirgėjimas
Bet vistiek ačių žmonės už patarimus - mintis.
Mano sitemai geras kondikas apie 500lt(kažkur lyg ir mačiau, neteiskit jei meluoju, bet orentacinė suma toke) Brax firmos. Beto man pačio geriausio nereike. Jei ir prastesnės firmos, pigesnis kondikas neturės tiek Faradų kiek parašyta, tai manau nenumirsiu, atliks savo funkciją pakankamai gerai
Jej netingėtum skaityti forumą tai nereiktu klausinėti net.
kvailas klausimas: kontaktus tikrinai? dažus gerai nuskutai jungdamas minusą? koks laidas paduoda minusą į kėbulą?
Tau sako, kad laidai per ploni(nors Tavo sistemai gal tiek ir tereikia pagal galingumą). Šauki, kad 63mm kvadratiniai, o tau sako, kad jie maksimum 16mm kvadratinių.P.s. pas mane 16 ir tai storesnis...Bet gal kalti ir ne jie, tai kad arba laidus pasikeisk arba Gincės patarimą tvarkyk
Žiūrint į nuotraukas, susidaro įspūdis, kad maitinimo laidai maks. 20mm
To laido skersmuo yra 7mm. Jame esancio vario skersmuo 5 mm taigi spinduslys 2.5mm. Pagal formule Py*r^2=3.14*2.5^2=19.625mm^2 O ant sio laido parasyta tik gamintojas..
Pliusinio laido varios skersmuo 9mm taigi spinulys 4.5 taigi Py*r^2 tai yra 3.14*4.5^2=63.585mm^2
Kas dar neasku?
Taigi ir gautas mano atsakymas 19 ir 63 tai ir yra tas jusu avq dydis Manau :P Nu gerai rakinam tema nusibodot Eisiu BIG 3 upgrade daryt ( KAI LAIKO BUS)
Bookmarks