kažkada tikri buvo kažkur apie tai gana plačiai diskutuota
Sveiki,
iškilo toks klausimas, yra paprasti cdr diskai, kurių kaina svyruoja nuo 0,69lt iki 1,79lt kažkur, o vakar atradau dviejų firmų cd diskus: maxell ir sony firmos. Maxell kainuoja 2,7lt, o sony 5lt, ant jų parašyta CDQ. Deklaruojama premium audio quality ir jis yra tik Audio CD. Kuom jie skiriasi nuo šitų įprastų cd? Gal kam teko susidurti?
Pioneer P88RS Moded; DLS RM6.2; DLS B6A; AudioSystem F2 500; Mosconi AS 200.2; Capacitor 1,5F; Audio System X-ion 12-800 Plus, 70mm2+25mm2 wires.
kažkada tikri buvo kažkur apie tai gana plačiai diskutuota
Nakamichi CD700II + Dynaudio + vifa + Daytona + ...
Manau disko pagaminimo kokybe, pats naudoju verbatimo audio, bet manau teks keisti nelabai man jie pradėjo patikti, skirtumą pastebėjau (apie garso kokybę nuomonę pasiliksiu sau, nes užsipuls čia mane paskui ) padarius irasą į paprastą cd ir į audio vizualiai audio cd gražiai matosi visos dainos ir tarpeliai, o ant paprasto tik, kad rašytas galima pastebėti.
Verbatim'ai paskutiniu metu tikrai suprastėjo, pirkau 25 vnt. tai daugiau nei kas antras neįsirašydavo, likus 80-90 proc. sakydavo: "sorry, very bad disc" ar kaip ten
Taip kad net nebežinau ką reikia pirkti, nes visi prekybos centrai tik acme's ir panašų Š besiveža
"Garso Harmonija" - Tikro Garso Namai Klaipėdoje
būtent, nes sony nėra pigūs, 5lt vienas cd, ar apsimoka juos pirkti.. Jei tik vizualiai skiriasi, tai naudos daug nėra
Pioneer P88RS Moded; DLS RM6.2; DLS B6A; AudioSystem F2 500; Mosconi AS 200.2; Capacitor 1,5F; Audio System X-ion 12-800 Plus, 70mm2+25mm2 wires.
Siūlyčiau padaryti eksperimentą. Pabandyti nusipirkti vieną brangų ir vieną paprastą, identiškai įrašyti ir pasibandyti. Bus nebus skirtumo. Nes realiai yra daug nežinomųjų tokiame dalyke. Ar sistema sugebės parodyti skirtumus tarp info nešėjų. Manau, jei klausoma sintetinė muzika skirtumo galima ir neišgirsti, arba net pigesnis pasirodyti geresnis nešėjas. Nes pvz, gali patikti guminiai monotoniški žemi, be artikuliacijos. Bet jei klausoma "natūrali" muzika, skirtumas gali būti labiau girdimas ir galbūt brangesnio naudai.
jau yra buvus diskusija apie cd. vieni jaučia skirtumą kiti ne, vieni teigia, kad nėra jokio skirtumo su kuo ir į ką įrašinėjama, na aš išsibandęs įvairius cd ir įrašinėta su įvairiais greičiais bei įrenginiais ir man yra skirtumas, bet čia kiek žmonių tiek nuomonių, kiekvienam savo man yra skirtumas
o kokiu greičiu įrašinėji cd? max/2? nes jei 4x tai galima padeginti paviršių - irgi ne kas.
kuo mažesniu ir tiek. Idealiausiai naudoti pirmą greitį, bet su dabartinę technika tai atrodo be šansų.
Va va, gerai kad dirbu IT srityje, tai krūvą senukų teko išoperuot kol susiradau sau rašantį CD įrenginį (TEAC) 1x - 4x PAsijungiau per USB ir rašau, tai kolegos apakę žiūri ir laiko mane pakvaišusiu, kad tokiom fignia užsiiminėju
Tai dbr sėdžiu su išoriniu USB blue ray įrenginiu + senukas TEAC
TDK - diskas šviesiai mėlynas. Pabandykit - rodos tikrai neblogai gaunasi.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
Bookmarks