Manau Denonas tiktų, bent jau man patinka kaip su Quartais groja.
Sveiki,
Padėkite išsirinkti magnetolą, kuri galėtų geriausiai susigroti su mano turimais kitais sistemos komponentais: Hiraga 2x20 w ir MB Quart QM trijuostė. Kainų ribose nuo 500 iki 800 lt (max 900). Nesibaidau ir dėvėtų. Muzika klausoma įvairi, dažniausiai lengva. Vertinu minkštą priešbosį ir sodrų vokalo skambėsi. Nemėgstu spiegiančių ir ausį rėžiančių aukštų dažnių.
Lauksiu jūsų nuomonių čia, o jei ką gero turite pasislėpę, siūlykite į PM, gal ir nupirksiu
Manau Denonas tiktų, bent jau man patinka kaip su Quartais groja.
gerai būtu rasti kokį DCT-Z1 už tokią kainą )))) o koks pas jus groja?
Bet jį kažkaip dar modifikuoja, kad atsiskleistų visos jo galimybes?
O gal yra gerai grojančių magelių su nuimamu snukučiu? Sudėtingai su clariono paslėpimu :/
bet jei geriausias variantas bus clarion, čiupsiu jautį už ragų
Ant spintos guli McIntosh MX405 nuimamu snukiu...net nežinau, ką čia daryt...
Bet kokiu atveju turėtum susimontuot sistemą ir pasijungt tą Maką- paklausyt tinka-netinka...
Mindaugas 869980106
reikia greito patarimo. Radau alpine 7804m. Ar apsimoka žiūrėti? Kiek galima būtu už tokią palikti pinigų? minusas - nėra euro fyškės.
beieškodamas googelyje tavo alpinos, radau tokį puslapėlį - http://elektron.pol.lublin.pl/users/...raudio/alpine/ , pažiurėk 1993 metus, rasi savo alpinę.....
p.s. turiu 7807........... jei pigiai tą atiduotų, pajamčiau kaip donorą mordai nes maniškės biškį aptrintas
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
buvau ir aš šį puslapiuką radęs jokios informacijos apie ją internete nerandu daugiau... fiškė lemonoj yra pirkti, bet man rodos be linijinių laidu :/ sakė kad galutinė kaina 120 lt. Tai prisibijau aš tokios..
fiškė tikrai yra, ne deficitas
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
pamąstymui: denon dct-670r vs pioneer p77 ?
ale gražuolius alpine gamino iki 92 metų...
groja kaip iš kibiro
paimta alpine 9835r, dėkui už pagalbą
Bookmarks