+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: Reikia patarimo is nusimanaciu

Hybrid View

Fuksas legonary is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2010
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Šitu atveju jau biški sunkiau. Pastovios aš mašinos kaip ir neturiu, šiuo momentu važinėju su vw mk3 (golf 3), kas liečia kalonėlių diametra, neisivaizduoju, nes ten kalonelių nėra visiškai orginalios tuščios vietos, tai net nenumanau kokios ten kalonėles. Golf'as pas mane 4 durų visos kalonelių vietos duryse, palangė lygi graži nesupjaustyta, nežinau ar tai svarbu ar nelabai

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    41
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata legonary rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Šitu atveju jau biški sunkiau. Pastovios aš mašinos kaip ir neturiu, šiuo momentu važinėju su vw mk3 (golf 3), kas liečia kalonėlių diametra, neisivaizduoju, nes ten kalonelių nėra visiškai orginalios tuščios vietos, tai net nenumanau kokios ten kalonėles. Golf'as pas mane 4 durų visos kalonelių vietos duryse, palangė lygi graži nesupjaustyta, nežinau ar tai svarbu ar nelabai
    O tai visai neblogai jei trečias guolis, gali net trijuostę sistemą instaliuot, nes ant panelės viduriukui vieta gan nebloga palikta. į dureles dedasi 16 cm garsiakalbiai, į panelę nebepamenu ar 8 ar 10cm. Su tokiu kaip tavo biudžetu, aš pasieškočiau garsiakalbių iš Visaton (pilna temų forume), autogide paieškok senuko Alpine stiprintuvo prasideda 35**, jų kaina gan maža, o garsas neblogas. Lyg ir viskas, bosą galėsi dėti po to jeigu trūks konors.

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    53
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Gali daryt dvijuostę-dėt į vietas panelėje Visaton FRS8(8om varžos) ir leist nuo kokių ~1500Hz. Jie kainuoja juokingai- apie 70lt/pora.
    O į duris gal kokius Visaton WS17E(4om), kainuoja~140lt/pora, tik reikės apkirpt gražiai, kad būtų apvalūs.
    Aišku, reikėtų paruošt duris...
    Mindaugas 869980106

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės