+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 25 iš 25

Tema: Reikia patarimo is nusimanaciu

Hybrid View

Fuksas legonary is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2010
    Žinučių
    4

Pagal nutylėjimą

Kiek aš dabar suprantu tai man dabar reiktu nusipirkti 6x visaton kalonėles ir ta alpine stiprintuvą, tada kur duryse tas 4x kalonėles pajunkti ant stiprintuvo, nes kiek žiurejau tas stiprintuvas turi 4 išejimus.O kokių laidų reikia? ar nėra skirtumo, kokios ten "lineikos" ar pliusinis laidas storumo?Ar aš ne taip visai supratau ką jūs norėjote pasakyti?Pataisykit jai kas netaip,būčiau dėkingas

Savas DMA is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2005
    Vieta
    Vilkaviškis
    Amžius
    54
    Žinučių
    387

Pagal nutylėjimą

Citata legonary rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Kiek aš dabar suprantu tai man dabar reiktu nusipirkti 6x visaton kalonėles ir ta alpine stiprintuvą, tada kur duryse tas 4x kalonėles pajunkti ant stiprintuvo, nes kiek žiurejau tas stiprintuvas turi 4 išejimus.O kokių laidų reikia? ar nėra skirtumo, kokios ten "lineikos" ar pliusinis laidas storumo?Ar aš ne taip visai supratau ką jūs norėjote pasakyti?Pataisykit jai kas netaip,būčiau dėkingas
    Tik 4 garsiakalbius 2 priekinėse duryse ir 2 panelėj. Ir jungi nuo tų 4 stiprintuvo išėjimų
    Mindaugas 869980106

Savas darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko will become famous soon enough darko's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2009
    Amžius
    42
    Žinučių
    579

Pagal nutylėjimą

Citata legonary rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    arba 6 kolonėles, nes kiek matau reikalavimas yra detalumas ir aiškumas, tai jei prijungsi aukštadažnį turėsi daugiau detalumo. Na bet gali pabandyti pirma DMA patarimą, jei tenkins tai viskas gerai, jei ne tai dasijungti aukšatadažnį, nes FRS8 tiek kaip viduriuką gali naudot tiek kaip plačiajuostį, o jungti reiktų taip, priešbosius ant 2 kanalų, viduriuką ir aukštadažnius ant kitų dviejų. laido storis ir visą kitą, kai turėsi striprintuvą

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės