nu ku galiu pasakyt: mano Opel Astroj universale vietoj irankių nišos ikišau 30 cm bosavyką šalia pakabinau stipriaką ir kondiką ir malkų pasikraunu apie 1,2m3 atlenkęs galines sedynes. Prie gero noro galėjau pjauti skardas ir kišti dėžę bet kadangi jo nebuvo, apsiribojau tik priekine MP plokšte, ant galinės (automobiliui išorinės) skardos priklijavau pūstą gumą iš vaikiško kilimėlio-dėlonės, įkišau sinteponą, kuris man asmeniškai drėgmės nelaiko (patikrinta per du metus kokius septynis kartus įvairiu metų laiku. Labai rekomenduoju gerai sutvirtinti sienelę kurioje tvirtinsis bosavykas, kadangi man barškėdavo, galvojau kad dėl to kad nėra dėžės i galinę sieną pučia o pasirodo priekinė medžio pjuvenų plokštė barškėjo. Apvariau samariezais aplink bosavyką ir viskas OK. Viską dirbau nematavęs, be abejo girdėjau ir geriau, bet man užtenka ypač turint omenyje kad erdvė praktiškai liko neužimta ir priedo turiu visai nebloga bosą.
Black scorpio - nu blyn tu dėl lt raidyno pavarei - pas mane klaviatūroj nėr sužymėta, dabar neturiu kuo pasižymėti, o čia šūdu.. Bet atvargau.Nepatogu kažkaip ir bešvepluot, lygu šūdu ant sienos...