Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 53

Tema: Audi A4 B5 kokybisko garso projektas

Threaded View

Jaunius EdisDee is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Amžius
    37
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą Audi A4 B5 kokybisko garso projektas

Sveiki,
    Pirmas mano postas forume
    Daug ziniu apie visus omus ir panasius dalykus neturiu, bet labai domiuosi ir noriu pasirinkti optimalu varianta, kad nebutu pinigai i bala ismesti. Tad tikiuosi, kad Jus mielai pasidalinsit savo nuomone, ziniomis ir patirtim bei duosit naudingu ir protingu patarimu be pasaliniu diskusiju ir kvailu komentaru.

Taigi, turiu Alpine CDA-117 ir Alpine PXA-H100 Imprint komplektuka. Prieky ir gale originalus garsiakalbiai (ne BOSE variantas). Taip pat turiu prie Sony Xplod XM-1502SX (techniniai duomenys siek tiek zemiau paspaudos nuoroda) stiprintuvo bridge rezimu prijungta Axton CAB308 suba. Suprantu, kad tiek subas, tiek stiprekas ne pats geriausias, bet kadangi as juos gavau dykai, tai galvos per daug nesuku ). Automobilis Audi A4 B5 ('97m.). Jis darbinis ir beveik visa diena praleidziu jame. Megstu gera garsa, todel noriu investuoti i ji.

Mano planai siam automobiliui:
    1. isklijuoti priekines dureles bitumu (ar kazkuo kokybiskesniu, jei patarsit);
    2. priekinese durelese pakeisti suplysusius mazycius garsiakalbius i didesnius (kazkur skaiciau, kad imanoma ikisti 13-tukus be didesniu modifikaciju);
    3. galineje palangeje esantiems garsiakalbiams padaryti dezutes atrisimui nuo bagazines (patarkit ar verta tai daryti?);
    4. pakeisti laidus (velgi klausimas ar tikrai to reikia?);
    5. is bagazines i salona isvesti fazika, nes zemas LABAI nuslopsta (kadangi fazika reiks vesti tiesiai is dezes, tai manau kad teks darytis ir deze specialia);
    6. galvoju isimesti kondensatoriu;

Pirmiausia noriu ivykdyti auksciau isvardintus planus, o tada manau reikes pagalvoti ir apie subo bei stiprintuvo keitima. Pradziai noreciau nusipirkti bitumo (ar pan medziagos) tik nezinau kur. Taip pat noreciau, kad patartumet del komponentu priekyje ir ar reiktu jiems atskiro stiprintuvo ar uztektu mago?

Sukuriau nauja tema ne todel, kad tingiu ieskoti informacijos forume ar google (jau pakankamai perskaiciau), o todel, kad tikrai yra zmoniu, isbandziusiu ivairias komplektacijas ir ivairius produktus. Butu malonu jei tokie zmones atsilieptu.. Finansai nera labai riboti, bet moketi 1000lt vien uz komponentus, sutikite, yra siek tiek per daug (nekalbu apie tuos, kurie pinigu neskaiciuoja ir vairuoja nuliovus automobilius). Garso kokybe man yra svarbesne nei garsus piscialku cypimas ir subo baubimas. Butu labai malonu, kad padetumete man. Aciu.
    Last edited by EdisDee; 2011-04-25 at 09:08 PM.

Bookmarks

Rašymo taisyklės