+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 53

Tema: Audi A4 B5 kokybisko garso projektas

Hybrid View

Jaunius EdisDee is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Amžius
    37
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą

as juk dar nieko neperku aciu uz rupesti garsistas tai tikrai labai geras, o patare tuos garsiakalbius, nes pats juos kazkam padejo montuoti ir pasake man, kad rezultatas buvo gana tikslus atkurimas (matavimai buvo atlikti su profesionaliu mikrofonu. jei kas nezinot, tai per koloneles leidziamas irasas is kompo, kuris poto irasomas per mikrofona atgal i kompa ir sulyginami abu irasai grafiskai ir matosi nukrypimai bei skirtumai vizualiai). modelius galeciau pasitikslint, bet ne apie tai tema minti supratau. reik issiklausyt kuo daugiau variantu, bet pas ka?! yra savanoriu?

del podiumu... nelabai as noriu taip issiplest. aisku, mielai noreciau 16tuku duryse, bet man labiau patinka originalios apsyvkes ir nesinori man ju draskyt. o izoliacija pasidarysiu iskart poto, kai pasakysit kur pigiau ir kokia medziaga pirkt

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Pagal nutylėjimą

Citata EdisDee rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    as juk dar nieko neperku aciu uz rupesti garsistas tai tikrai labai geras, o patare tuos garsiakalbius, nes pats juos kazkam padejo montuoti ir pasake man, kad rezultatas buvo gana tikslus atkurimas (matavimai buvo atlikti su profesionaliu mikrofonu. jei kas nezinot, tai per koloneles leidziamas irasas is kompo, kuris poto irasomas per mikrofona atgal i kompa ir sulyginami abu irasai grafiskai ir matosi nukrypimai bei skirtumai vizualiai). modelius galeciau pasitikslint, bet ne apie tai tema minti supratau. reik issiklausyt kuo daugiau variantu, bet pas ka?! yra savanoriu?

del podiumu... nelabai as noriu taip issiplest. aisku, mielai noreciau 16tuku duryse, bet man labiau patinka originalios apsyvkes ir nesinori man ju draskyt. o izoliacija pasidarysiu iskart poto, kai pasakysit kur pigiau ir kokia medziaga pirkt
    Muzikos matavimas prietaisais ne svarbiausias kriterijus vertinat garso sistemas...
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

Naujokas Tomass is on a distinguished road Tomass is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2008
    Vieta
    Kaunas/Marijampole
    Amžius
    40
    Žinučių
    37

Pagal nutylėjimą

Turiu STP su folija.

Registracijos data
    Apr 2011
    Amžius
    37
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą

Citata Tomass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Turiu STP su folija.
    as ir jau turiu uz 2 pakuotes 8 lapu Silent Coat vibroizoliacija. vienoj pakuotej yra 0.8 m2. 375x265 lapo ismatavimai. 110lt uz viska sumokejau. pasiemiau fena ir varau i garaza, bandysiu lipdyt, ziuresiu kas gaunas

Ekspertas peris is on a distinguished road peris is on a distinguished road peris's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2008
    Vieta
    KAUNAS
    Amžius
    36
    Žinučių
    1,787

Pagal nutylėjimą

nepamiršk išsivalyt durelių prieš klijuojant
    groja kaip iš kibiro

Registracijos data
    Apr 2011
    Amžius
    37
    Žinučių
    20

Pagal nutylėjimą

Citata peris rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    nepamiršk išsivalyt durelių prieš klijuojant
    butent nuo to ir zadu pradet ok viskas lekiu nes tuoj naktis ateis ir nieko nespesiu

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės