Citata EdisDee rašė čia: Peržiūrėti žinutes
Jei jautiesi labai įsižeidęs, tai gali ir nepatarinėt man nematau problemos. pirmiausiai patys puolat peikt, o poto skundžiatės, kad Jus įžeidė aš užsiregistravau šiame forume ne tam, kad su kažkuo dėl kažko ginčyčiaus. aš noriu, kad patartų žmonės, kurie turi patirties ir yra kažką tai išbandę. o ne tik tuščiai rašinėja. jei sakai kažką, tai atsakyk už savo žodžius, pagrįsk juos ir argumentuok savo nuomonę. tikiuosi daugiau nereikės kartotis. ačiū.

p.s. dureles išsiardžiau "na drebezgi" nežinau tik kaip viską reikės atgal sudėt jei kam idomu, galiu foto įkelt
matai tu pats provokuoji diskusiją ir skeptiškus pasisakymus. Nes prabėgom perskaitęs tavo postus susidaro toks vaizdas kurio nenorėčiau net komentuoti, o tu tikiesi kad į tavo replikas nieks neatsakys tik puls išskėstom rankom tau padėt. Realiai is tavo pasisakymu tik suzinojau kad Focal + Morel labai tiksliai atkuria garsą ir reikia kuo plonesnę vibro izpliaciją dėt. Nepyk ant manęs bet tai komentaras iš šalies kaip viskas atrodo blaiviom akim.