Sveiki
As jau buvau uzdaves klausimelis del mano planuojamos isigyti audio sistemos. Sulaukiau Jusu visu patarimu, aciu uz juos.
Dabar turiu dar viena klausimeli. As kaip daugelis Lietuvos studentu islekiu vasarot i USA, tai yra padirbet vasarai ir cia ziurinejau sit a psl www.onlinecarstereo.com ir kilo ideja, gal man ten nusipirkti dali aparaturos? Nes ziurint i kainas ir lyginant jas su Lietuviskom skirtumas yra, ypac jai tai amerikieciu firmos produkcija.
Gal galit patart i kokiu firmu kokias serijas ziuret?
Galva pas mane Clarion DRX 9375 + DSP DPH 7300
Galvoju priekyje det 3-ju juostu komponentus gale gal kokius 10-tukus koaksialinius imest ir suba. Ziurint i kaikuriu stiprintuvu kainas galvoju daryt pokanali stiprinima kiekvienam dinamikui.
Ar verta pvz ziuret i HIFONICS stiprintuvus, ju kainas galit paziuret auksciau nurodytam linke, kadangi stiprintuvuose esu beveik zalias tai nelabai suprantu i kokius ziuret. Matau tik kad kainos visai nesikandziojancios. Nesuper stiprintuvai iki 300$ mazdaug 4x50W manau dvieju tokiu uztektu pilnai pajungti prikiui trim juostom ir galui koaksialam. Tik vat nezinau ka daryt su subu ar geriau jam nebrangu monobloka pirkt ar vien 5 kanalu stiprintuva ir ji maitint is subo kanalo o kitus kanalus naudot kitom kolonelem. Patarkit ka daryt, nes manau pora stiprintuvu ir i tase isimest skrendant namo galima. Koloneles nematau kad butu labai pigesnes, nebent zinot kokias nors amerikieciu firmos neblogas koloneles ir suba. Beto jos ir vietos biski daugiau uzimtu nes be ipakavimu ju nelabai butu gerai vezti, stiprintuvai ta ir tarp koniu paguletu minkstai :P
Bet jai yra kokios demesio vertos tai gal sumastyciau kaip jas atsiust ar i lektuva susipakuot
Didelio galingumo nereikia man, smegenu ant priekinio lango issitaskyt nenoriu :-D ir nenoriu kad spiegtu kaip pasiutusi priekine akustika. noreciau kaip ir aukso viduriuko tarp minksto ir kieto grojimo. Muzika pagrindine ERA, ENIGMA, ENYA. Kaip jau Mirka yra pastebejas si muzika reikli zemam dazniui. Tad jai nesunku patarkit ka daryt. Ar tikrai apsimoka ten ka nors nusipirkti ir veztis cemodane namo, transportavima tokiu atveju nekainuos nieko.
Na nepykit uz toki klausima, zinot gi studentai pas mus kalnu neuzdirba, o pagrot masinoj norisi.
Beje masina dar neapsisprendziau kokia greiciausiai B4 sedanas arba pikapas arba Ford Probe , jai masina turi itakos stiprintuvams.
Isanksto dekui
Amigos
Bookmarks