Man gal mažiau, negu tiems kas prekiauja masiškesniu produktu, plius aš labiau orentuojuosi ne į prekybą, o į ne visai standartinę instaliaciją, be abejo man lengviau dirbti su gerai žinomu produktu, tačiau tai nėra taisyklė. Mane stebina lietuvių noras pirkti bile ką vakaruose, vietoj to, kad pasidairyti Lietuvoj. Labai daug turiu pavyzdžių, kai toks pirkimas neatnešė realaus pliuso, apart vargo. Dar iš kitos pusės, tai yra tokia sąvoka kaip pilietinis sąmoningumas. Žinau, kad nepopuliaru, tačiau gal nevertėtų pamiršti. Suprantu pirkimą eksliuzyvinio daikto, kurio Lietuvoje nėra ir dar negali būti. Tačiau tokį dumblą koks yra pvz 300-600 $ koks nors stiprintuvas, tai atleiskit, į mano suvokimo ribas netelpa, nes tokio šlamšto Lietuvoje yra per akis, ir dar gal būt pasieškojus nežinomo vardo galima gauti labai gerą kainos kokybės santykį. Pvz net USA per visas diskusijas eina kalbos, kad produkto kaina-kokybė santykis yra labai prastas. Matomai poreikis tempti š... iš vakarų pusės liko nuo Jugoslavijos laikų"Arunas B" rašė čia:
![]()

Reply With Quote
Bookmarks