Del aparatu kokybes pirktu JAV tai nesigincysiu. Taciau kainos ten tu paciu daiktu tikrai mazesnes. Paimkim mano atveji. As uz savo suba Rockford Fosgate HX2 12' ten mokejau 149dolerius, tada tai buvo apie 600litu. Sia vasara draugas toki pat parsiveze uz 120doleriu, tai yra maziau kaip 350 litu. Modernoj panasus daiktas kainuoja apie 1000litu (cia kazkas mane informavo nes pats nesidomejau - taciau faktas kad toli grazu ne 350 litu). Paziurejau internete Nakamichi CD-400 kainuoja 349dolerius, tai bus apie 1000 litu. Nezinau kiek toks musuose kainuoja bet tiksliai atsimenu kad CD45 kaina buvo 1840litu. Ir t.t. Gal atrodysiu nepatriotiskas bet tokia tiesa. Kita vertus kai reik moket is savo kisenes patriotiskumas negalioja, tuo labiau kai salis del kurios turetum toks but, i ta kisene nieko neideda ir nesistengia ideti - kaip ir visur pats turi savim rupintis. Nu turbut cia Pakso atvejis uzkrete mane antipatriotiska nuotaika. Siaip didziuojuosi budamas lietuviu :smt026 O del tu magnetu tai as su savim i lektuva neemiau subo, jis dejau i bagaza. Su magnetu gali buti blogai, nes su savim turejau tokiu mazu korteliu su magnetiniu pavirsiumi (prilipinti prie saldytuvo), tai jiems tas uzkliuvo...