Sveiki. Turiu sioki toki klausime ir noriu patarimo.
Sveiki
Man tai labai idomu yra kodel amerikosai radijas tik kas 0.2 leidzia daznius keist? Siaip gyvai nemaciau , bet girdejau ar skaiciau kazkur, kad kaikuriu firmu galvose yra numatytas kazkoks perjungimas is USA standarto radijo daznio zingsnio i europietiska. Tik vat gyvai nemaciau, ta gal cia kas siaip pasvaigo. Nors pas mane pati buvo anksciau Clarionas DRX 1235 jai neklystu modelis, senukas toks, netycia kazkur nete radau jo modeli nes ant snukio jam uzrasyta nebuvo. tai skaiciau kad jis buvo grynas amerikonas ir pagal snuki bent jau, nezinau gal buvo amerikosiskas snukis uzdetas ant europietisko galo, nes pirkau tada gariunuose. Tai jis visas radijo stotis eme ir jo zingsnis buvo normalusjai neklystu 0.05 ar 0.1
Nezinau koki ten surinkta is daliu buvau nusipirkes ar kas ten buvo, bet is snukio amerikonas o radija europietiska. Gera tarnavo kompaktas niekada nesokinejo, nebent i pusmetrine duobe ilekdavau :lol: paprastas kaip tris kapeikos grojo prasta kaip, nes prie jo pajungti buvo 4 koaksialai, ir ka is jo tiketis tokios klases, bet man jis vistiek patiko, bet patsukai ir be snukio isnese, nors jis ir tekainavo kelis simtus
Bookmarks