+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 30 iš 33

Tema: Radijos remontas

Hybrid View

Jaunius JuliusB is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Žinučių
    21

Pagal nutylėjimą

Citata skiesflyer rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    Gaila, bet jei ir dantratis trukęs, tai niekuo nepagelbėsiu.
    tik dantratis trukes daugiau nieko ten nera. matyt teks uz 200 daryt remonta... tik vis dar neapsisprendziu ar verta tiek investuoti.

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata JuliusB rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tik dantratis trukes daugiau nieko ten nera. matyt teks uz 200 daryt remonta... tik vis dar neapsisprendziu ar verta tiek investuoti.
    tai nėra galimybės pakeisti į metalinį ar surast tokio pat diametro ir kažkaip pritvirtinti, turiu aš jų visą krūvą pasidėjas, gal galima iš to pačio kažką sumąstyti, prilydyti ir naujai išpjaustyti, turiu karšto oro lituoklį gal pavyktų kažką išgimdyti.

Jaunius JuliusB is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2011
    Žinučių
    21

Pagal nutylėjimą

Citata omsonass rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    tai nėra galimybės pakeisti į metalinį ar surast tokio pat diametro ir kažkaip pritvirtinti, turiu aš jų visą krūvą pasidėjas, gal galima iš to pačio kažką sumąstyti, prilydyti ir naujai išpjaustyti, turiu karšto oro lituoklį gal pavyktų kažką išgimdyti.
    as galiu ismatuoti, ji prilituoti ar kazka kitka padaryt yra galimybe, nes pati jo konstrukcija yra nesunki jei metalini turi privirinti prilituoti nera problemu tik reikia panasaus diametro kad galva butu nes ji turi pro atitinkama skyle ilysti ir tik tada susirenka. galiu ismatuoti kokie jo didziai kiek dantu ir gal ka man parduotum

Ekspertas omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass will become famous soon enough omsonass's Avatar
    Registracijos data
    Sep 2008
    Vieta
    vilkaviskis
    Amžius
    42
    Žinučių
    1,800

Pagal nutylėjimą

Citata JuliusB rašė čia: Peržiūrėti žinutes
    as galiu ismatuoti, ji prilituoti ar kazka kitka padaryt yra galimybe, nes pati jo konstrukcija yra nesunki jei metalini turi privirinti prilituoti nera problemu tik reikia panasaus diametro kad galva butu nes ji turi pro atitinkama skyle ilysti ir tik tada susirenka. galiu ismatuoti kokie jo didziai kiek dantu ir gal ka man parduotum
    bandom, išmatuok viską ir pažiūrėsime gal rasim ką

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės